IT-Hjælp, -kurser m.m.

Hjælp til computeren

Vil du lære at bruge din pc? Vil du i gang med at bruge e-box, Netbank og NemId? Har du tekniske problemer med computeren. Ældre Sagen Roskilde kan måske hjælpe gennem et af disse tilbud:

1) IT-Café
Har du et eller andet problem med den digitale verden, så tag computeren under armen og besøg Ældre Sagens IT-Café, hvor vore dygtige frivillige vil forsøge, om de kan hjælpe dig med en løsning.

Caféen er åben hver tirsdag fra kl. 13 til 15, men kom ikke i sidste øjeblik, da IT-problemer erfaringsmæssigt ofte tager tid at løse !
Caféen er lukket i kontorets ferieperioder (se emneindgangen OM OS).
Hjælpen er gratis. Ingen tilmelding.
Sted: Ældre Sagens kontor, Allehelgensgade 23 A, Roskilde. 

2IT-MINIKURSER
Her kan man på små hold (4-6 pers. med 2-3 instruktører) i ro og fred lære om email, Internet, Nem ID, Borger.dk, e-box, Min Sundhedsplatform, Netbank, køreplaner, Rejsekortet, e-handel, Skype og andet, som man behøver for at få nytte og glæde af sin PC eller IPad.
Instruktørerne vil desuden være åbne for individuelle behov.

På 10 kursusdage á 2 timer undervises på egen eller lånt PC eller IPad/tablet.
Pris: 120 kr.
Tilmelding til kurserne på telefon 4635 3090.

3) PC-DOKTOR
Lokalafdelingen tilbyder en tredie mulighed, nemlig et hjemmebesøg af vor PC-doktor, som måske kan afhjælpe evt. tekniske eller indstillingsmæssige problemer med computer, tablet, netværk eller printer. 
PC-doktorerne har ikke mulighed for at yde assistance til indstilling af TV-modtager og lignende udstyr. Hertil henvises til byens Radio- og TV-forhandlere.
Kontaktperson: Birthe Rosenlund Olsen * 4045 2463 * ebfinger@privat.dk 

Sidst opdateret 19.12.2020