Hjemmesiden - Formanden byder velkommen

Kære medlemmer !

Velkommen på Ældre Sagen Roskildes hjemmeside. Her kan du bl.a. læse om os og om, hvad vi kan gøre sammen for at bryde den daglige trummerum og få oplevelser i et fællesskab. Det, mener vi, er det bedste middel mod trist ensomhed.

Som formand for Ældre Sagen Roskilde har jeg den glæde at være en del af en forening, hvor vi arbejder sammen for at lysne hverdagen for os ældre – selvom vi såmænd har prøvelser og dårligdomme nok her og nu.

Danmarks sundhedsvæsen gør en stor indsats for at sikre gode rammer også for de ældres liv, så vi kan leve længere uden fysisk nød. Men vi lever jo ikke af brød alene. Der skal mere end flere leveår til et godt ældreliv – der skal også være et ordentligt indhold i de flere leveår. Og det vil vi i Ældre Sagen Roskilde gerne være med til at skaffe.

Takket være en stor indsats fra flere hundrede frivillige, kan vi tilbyde medlemmerne et fællesskab – og fællesskabet er efter min mening den vigtigste isbryder i ensomhedens kolde hav. At mødes med andre, gøre ting sammen, udveksle meninger og holdninger og opleve sammen, det giver mening og indhold i tilværelsen.  Ældre Sagen Roskilde inviterer derfor bl.a. til fællesspisninger i Dameværelset, Herreværelset, Café Smil, og til kortspil, strikning, IT-kurser, foredrag og møder, rejser og ture, motion, og meget mere.

Se nærmere om alle vore aktiviteter under punktet
”TURE, UDFLUGTER, ARRANGEMENTER OG AKTIVITETER” på hjemmesidens forside eller i vort trykte årsprogram, som omdeles til alle vore medlemmer hvert år i juli måned.

Det er meget livsbekræftende at være sammen med så mange spillevende mennesker, der alle kan berige andre med deres historier og ikke mindst livserfaringer.

Tjek derfor ofte hjemmesidens indhold og deltag. Du skal være så velkommen.

Jens T. Larsen
Formand for Ældre Sagen i Roskilde

Sidst opdateret 04.07.2020