Corona huserer igen

VIGTIG INFO vedr. aflysninger etc. Kontoret er lukket indtil 7. januar.

Vi var lige ved at tro, at nu gik det fremad, da vi blev overhalet af virkeligheden og nu igen må lukke ned for aktiviteterne tvunget af en indtil nu ustyrlig virus, der åbenbart ikke har tænkt sig at give op foreløbig. Derfor følgende tiltag:

Ældre Sagen Ringsteds Covid-19 lukning fortsætter frem til d. 7. januar 2021.

Vi havde set frem til, at vi igen kunne holde torsdags åbent på kontoret fra d. 26. november. MEN da myndighederne har forlænget forbuddet
mod at samles mere en 10 personer, med 2 uger. Har bestyrelsen valgt at holde Ældre Sagen Ringsted lukket frem til d. 7. januar 2021.

Telefonen:
Vi skal gøre opmærksom på, at kontorets telefon 2036 4462 som noget nyt er åben alle hverdage fra kl. 09.00 til kl. 17.00. så man ad den vej kan komme i forbindelse med bestyrelsen.

Aktiviteter:
Alle aktiviteter i Ældre Sagens er således udskudt til efter den 7. januar 2021, det være sig alle aktiviteter i og udenfor Hyldegården,
foredrag, samspisning, kurser, og undervisning, ligesom der ikke vil blive arrangeret juleture eller rejser i indeværende år.

Vi er, som alle andre, kede af denne udvikling, men håber med disse tiltag at bidrage til at begrænse virus og ser frem til lysere tider uden coronas svøbe.

Venlig hilsen
Bestyrelsen i Ældre Sagen Ringsted

 

DETALJERET GENNEMGANG AF RETNINGSLINJERNE - tryk her.

Åbner i nyt vindue

Sidst opdateret 27.01.2021