Sociale medier: Facebook/Messenger

Vi lærer det grundlæggende i brug af Facebook og Messenger.

Hele verdenen er i dag forbundet i digitale netværk på kryds og tværs af landegrænser, sprog og kultur. Det største netværk er Facebook med over 3 millioner brugere bare i Danmark. Med Facebook kan man følge og have kontakt med familie og venner i hele verden.
 
På dette kursus hjælper vi dig godt i gang med Facebook og Messenger. Vi gennemgår sikkerhed herunder nogle funktioner til at sikre dine personlige oplysninger og vælge, hvem der kan se dit indhold. Din Facebook-profil tilpasses dig og dit behov.
 
Du vil få gode råd til at færdes trygt og godt på Facebook. Du vil få tips til, hvordan du finder og tager kontakt til familie og venner. Du vil også lære at følge sider, grupper og personer, som har din særlige interesse.
I Messenger opretter vi grupper og lærer at være sammen hver for sig ved hjælp af funktionerne chat, telefon og video.
 
Det er ikke nødvendigt at have en Facebook-profil før kursusstart, da kurset gennemgår oprettelse og tilpasning af en Facebook-profil. Alle slags smartphones, iPads/tablets og computere kan bruges.
 
Yderligere oplysninger om kurset tilsendes gerne. Vi kan også tage en snak i telefonen. Kort før kursusstart tilsendes opstartsmaterialer.
 
Kurset kører over 2 lektioner, onsdage kl. 13.30 til 16.00 i Sundhedshuset, Nørredige 28, Ringkøbing.

Se oversigt over aktuelle IT-kurser: IT-kurser

 

Sidst opdateret 22.10.2020