Seniorbio

Vores afdeling har samarbejde med Seniorbio i Søllested Bio og Kulturhus !


Seniorbio er for pensionister, efterlønnere eller andre, som har lyst til at nyde en god film om formiddagen.

Biografen har teleslynge for hørehæmmede. Gode forhold for handicappede og gangbesværede og plads til kørestole, og lyden i salen vil være lavere end normalt. Om muligt vil alle danske film blive vist med danske undertekster. Ret til ændringer forbeholdes.  Fra september til december og fra januar til april er der Seniorbio hver anden onsdag i måneden, og filmen vises altid kl. 10,00.

Der serveres kaffe/te med brød efter hver film. Billetpris pr. forestilling er kr. 70,- incl. kaffe og brød. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatkuponer til Biografklub Danmark kan IKKE benyttes. 

Du kan med fordel reservere plads. Dårligt gående undgår trapper ved at reservere på række 1. Kørestolsbrugere bedes reservere på række A og række B, idet der er løse stole, der kan fjernes, hvis der skal være plads til kørestole.

Film i foråret 2020 -

Onsdag den 11/3 kl. 10.00

Fisherman's Friends

Baseret på den sande historie om et mandskor, som gik fra at optræde på stampubben i Port Isaac til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt. Gruppen Fisherman’s Friends’ repertoire består af traditionelle sømandsviser, og da de tilfældigvis møder musikmanageren Danny, går det stærkt. Danny bliver da også introduceret til noget nyt: det behagelige liv i den lille søvnige fiskerby i Cornwall, den charmerende og vakse Alwyn og hendes bryske f...

Onsdag den 8/4 kl. 10.00

De forbandede år - Med danske undertekster

Karl Skov er en selfmade, succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik, som har en kone og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940. Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten...

Seniorbio på hjemmeside :

https://www.soellestedbio.dk/seniorbio/seniorbio/

 

Sidst opdateret 10.02.2020