Hurtig kommunikation med vores medlemmer - læs her

Ældre Sagen Ørbæk har nu forskellige muligheder for at kommunikerer hurtigt med vore medlemmer.

 

Nyhedsbrev

 

Et nyhedsbrev er en kort orientering til vores medlemmer, når der er nyheder fra foreningen. Det kan være et arrangement - aflysninger - eller en reminder på arrangementer.  

Har du fået en mail, hvor du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, skal du ikke foretage dig noget. Har du ikke modtaget en mail, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet ved at rulle helt ned på forsiden af vores hjemmeside. 

Facebook

Ældre Sagen Ørbæk har en Facebook gruppe, som du er meget velkommen til at følge og blive medlem af.

Facebook gruppen giver ved siden af vores nyhedsmail, mulighed for at komme i kontakt med jer medlemmer, såfremt der f.eks kommer ændringer vedr. vores arrangementer.

Du kan følge dette link for at kommer ind på vores Facebook gruppe. 

 

Det sker

 

Tillægget til Ældre Sagens medlemsblad 'Det sker', viser alle de arrangementer som er i det distrikt som vi tilhører - Distrikt 6.

Man er velkommen til at deltage i, uanset hvor og hvilken afdeling der afholder dette. Ved at klikke på dette link - kommer du direkte til det sidste nummer af Det sker

 

Qr skanning 

Du har også mulighed for at benytte QR skanning. Det kræver dog en QR kode app, som du skal installerer. Når du har denne holder du blot den telefon eller iPad/tablet hen over dette billede: 

Hvorledes du bruger denne QR app og hvor og hvornår du kan bruge den,  kan du læse meget mere om under IT siden eller klik her

  

 

Sidst opdateret 20.01.2021