Camilles rutiner

null

CAMILLES RUTINER 😀

Her er Camille.👍
Hun er 14 år og bor i Nykøbing F. sammen med sin familie.
Camille plejer at være meget aktiv og social. Hun plejer at gå til dans og ses med en masse venner. Ingen af delene kan hun nu. 

“Det er rigtig hårdt, men jeg prøver at bevare en positiv indstilling” fortæller Camille. 😊

“Jeg FaceTimer hver dag med en god veninde. Det er ikke altid at vi snakker, men er der blot for hinanden, mens vi f.eks laver lektier. 
Det er en måde at føle man ikke er helt alene” fortsætter hun.

“Der er to veninder jeg må ses med. Den ene går jeg ture med hver anden dag og den anden besøger jeg hver onsdag. Det er det. 
Alle mine andre venner må jeg nøjes med at FaceTime med. 
Jeg prøver at motivere mig selv ved at skabe en struktur i min hverdag og her hjælper det, at jeg ved, at jeg skal ud at gå tur med min veninde hver anden dag” fortæller Camille.😁

Hvordan har du det med Corona. Gør den dig nervøs eller bange? 

“Jeg føler mig ikke bange for Corona, men den gør mig utryg. Selvom den har været her i noget tid, så virker det stadig nyt for mig. Vi ved ikke så meget om den. Og nu med de muterede former fra England og Afrika, så kan jeg godt blive utryg.” 

“Vi har heldigvis ikke oplevet at vores familie har været ramt. Men min oldemor er gammel og min kusine har en kronisk sygdom. Dem kan jeg godt være bekymret for.” 

“Jeg kan også mærke det, hvis jeg er ude at handle et sted, hvor der er mange mennesker. I Føtex oplevede jeg en mand som gik meget tæt på mig i køen. Det var virkelig ubehageligt.
Jeg kunne ikke få mig selv til at sige noget til ham. Det var for grænseoverskridende. Så jeg måtte flytte mig. 
Jeg forstår ikke, hvorfor der er nogen som ikke respekterer det med at holde afstand. Folk må godt tage sig lidt sammen.” Siger Camille.

Hvordan formår du selv at holde fast  og holde ud? 

“Jeg prøver at tænke positivt. Jeg mener det handler meget om ens indstilling. Jeg tænker, at hvis jeg gør noget nu, så bliver det bedre på længere sigt. Hvis jeg holder afstand, så kan det være at det inspirere andre til også at gøre det.” Smiler Camille. 🤗

Har du et godt råd til andre? 

“Hold fast i nogle gode rutiner. Det er så nemt at give slip på det hele og så bliver det sværere at stå op og holde sig selv i gang. 
Kom ud og få noget luft. Det giver også luft til tankerne.” Slutter Camille.🥰

Det er hermed givet videre. 

Sidst opdateret 21.01.2021