Motion

Motion - Blid hensyntagende Hatha-Yoga

Hatha Yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo. Timen starter med blid yoga og afspænding, så du får mulighed for at finde dig til rette. Husk måtte og tæppe. Holdet starter ved 25 deltagere.

Lokalafdeling

Nykøbing Falster-Sydfalster

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

250 kr.

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 14:00 - 15:15
Startdato: 05.02.2020
Slutdato: 25.03.2020

Tilmelding

(bindende) Kirsten Skovlund, 23 86 39 53 (gerne SMS), reincke@mail.dk

Mødested

Nykøbing F. Hallen, lokale 14, 1. sal

Beskrivelse

Hatha Yoga er for dig, der ønsker at forbedre din smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo. Timen starter med blid yoga og afspænding, så du får mulighed for at finde dig til rette. Herefter forsætter timen med stående stillinger. I de stående stillinger bruges kroppens store muskelgrupper; det giver varme i kroppen og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen optimerer muligheden for at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger.


Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at arbejde med dybere stillinger og stræk. Hatha Yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.


Yogalærer Jette Parbo er underviser.


Husk måtte og tæppe.


Pris 250 kr. for alle gange.


Bindende tilmelding til Kirsten Skovlund, tlf. 23 86 39 53 (gerne SMS), mail: reincke@mail.dk