Motion

Motion - Blid hensyntagende Hatha-Yoga

Hatha Yoga er for kvinder og mænd, der ønsker at forbedre sin smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo. Timen starter med blid yoga og afspænding, så du får mulighed for at finde dig til rette. Husk måtte og tæppe. Maks. 25 deltagere.

Lokalafdeling

Nykøbing Falster-Sydfalster

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

250 kr.

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 14:00 - 15:15
Startdato: 07.10.2020
Slutdato: 25.11.2020

Tilmelding

(bindende) Kirsten Skovlund, 23 86 39 53 (gerne SMS), reincke@mail.dk - senest 24. september

Mødested

Nykøbing F. Hallen, lokale 14, 1. sal

Beskrivelse

HHatha Yoga er for kvinder og mænd, der ønsker at forbedre sin smidighed, styrke, balance og kropsbevidsthed. De klassiske yogastillinger gennemgås i et roligt tempo. Timen starter med blid yoga og afspænding, så du får mulighed for at finde dig til rette. Herefter forsætter timen med stående stillinger. I de stående stillinger bruges kroppens store muskelgrupper; det giver varme i kroppen og stimulerer kredsløbet. Kropsvarmen optimerer muligheden for at gå dybere ind i de forskellige stræk og yogastillinger.


Målet med timen er at strække og styrke kroppen samt at løsne spændinger. Denne form for yoga er til dig, som ønsker at arbejde med dybere stillinger og stræk. Hatha Yoga giver dig ro i sindet og velvære i kroppen.


Husk måtte og tæppe.


Pris 250 kr. for alle gange.


Bindende tilmelding til Kirsten Skovlund, tlf. 23 86 39 53 (gerne SMS), mail: reincke@mail.dk