Foredrag og møder

Frivilligdag

Formiddagskaffe. Derefter vil formanden kort fortælle om nyt fra Ældre Sagen. Samtale mellem deltagerne på de enkelte borde. Du skal fortælle, hvad du laver i Ældre Sagen og om dine oplevelser som frivillig. Bestyrelsen deltager i samtalerne. Frokost kl. 12, derefter spiller Christian Søgaard Trio.

Lokalafdeling

Nykøbing Falster-Sydfalster

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Hvornår

22.10.2019 kl.10.00-16.00

Tilmelding

Hans Peter Nielsen, hpmnielsen@gmail.com eller på 20 34 72 46 - Helst på mail! - Senest 18. oktober.

Mødested

Kikko, Vendsysselvej 9, Nykøbing F.

Beskrivelse

Vi starter med formiddagskaffe, og derefter vil formanden kort fortælle om nyt fra Ældre Sagen.


Derefter er der samtale mellem deltagerne på de enkelte borde. Du skal fortælle, hvad du laver i Ældre Sagen og om dine bedste oplevelser som frivillig. Bestyrelsen vil deltage i samtalerne, og vi vil meget gerne høre, hvad vi kan gøre bedre samt få nye ideer.


Selvfølgelig har vi også en konkurrence, og der er fine præmier til de dygtige!!


Kl.12 er der buffet med vine.


Kl.13 Christian Søgaard Trio.
Pas på, når Christian Søgaard Trio pakker instrumenterne ud og tænder mikrofonen. Før du får set dig om, har de tre spillemænd forført dit hjerte og smittet dig med svimlende livsglæde. Godt hjulpet af de to gode tekstforfattere Rune T. Kidde og Pernille Plaetner åbnes der for et nyt og originalt univers.
De har spillet Jazz, Viser og verdensmusik siden 2005. Et frugtbart samarbejde med tekstforfatterne Pernille Plaetner og Rune T Kidde har i høj grad medvirket til trioens originalitet. En lang række spillesteder landet over har efterhånden haft besøg af de tre spillemænd.

I 2013 indledtes et samarbejde med Morten Carlsen (New Jungle Orchester) der medvirker som solist på saxofon og taragot ved udvalgte koncerter og cd’en ”Stjerne langt fanden i vold”.

Mange andre musikalske opgaver er det også blevet til hen ad vejen. Christian har lært at spille harmonika i Grønland og har et nært kendskab til traditionel grønlandsk musik. Derfor er det helt naturligt når trioen transformerer sig til Christian Søgaard Polka/Vajgat Band og underholder med grønlandsk dansemusik.
Christian Søgaard Jazz á la Django Trio dækker over når trioen spiller cafejazz fra 30’erne.
Den rendyrkede dansemusik er dem heller ikke fremmed. Christian Søgaard Trio Grande er med tilføjelsen af sangerinde og trommeslager et fuldendt orkester, når det gælder standarddanse som quickstep, cha-cha-cha, engelsk vals, rumba og jive m.v.
Endvidere kan man opleve trioen som backing for den afrikanske jazz/soul/gospel sangerinde Miriam Mandipira.


I pausen er der kaffe og kage.
Vi slutter kl. 16.


Dagen er gratis for alle frivillige.


Tilmelding, senest 18. oktober, til Hans Peter Nielsen, mail: hpmnielsen@gmail.com  eller tlf. 20 34 72 46, helst på mail!