Andet

Besøgsvenner

Sidder du meget alene og har svært ved at komme ud blandt andre, så kan du måske få glæde af en besøgsven. Tilbuddet gælder Havnbjerg/Nordborg området.

Lokalafdeling

Nordals

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

ugentligt efter aftale
kl. 09.00 - 15.00

Tilmelding

Anna Elisabeth Aagaard, 26 17 35 03, Mail besoegsven@aesnordals.dk

Mødested

efter aftale

Beskrivelse

Føler du dig ind imellem ensom eller savner du bare en at snakke med om stort og småt? Så lad en af vores frivillige besøgsvenner komme på besøg og sprede glæde hos dig.Besøgsvenner kommer både i private hjem og på plejehjem. Besøgsvennen kommer som regel på besøg en gang om ugen. I kan få en snak over kaffen, gå en lille tur, læse avisen, spille kort, eller hvad I nu har lyst. I aftaler selv, hvornår og hvor ofte I vil mødes, og hvad I vil lave sammen.


Besøgsvennen er frivillig, fordi han eller hun også får noget ud af samværet - kort sagt fordi det er sjovt, lærerigt og livsbekræftende, for både dig og din besøgsven at være sammen.


Sådan får du en besøgsvenDu skal ringe til din lokale afdeling af Ældre Sagen, hvis du vil have en besøgsven.


Herefter vil aktivitetslederen for lokalafdelingens besøgstjeneste tale med dig om dine interesser og behov, så han eller hun kan finde en frivillig besøgsven, der passer bedst muligt til dig. Det er gratis, og du behøver ikke at være medlem af Ældre Sagen for at få en besøgsven.