Rejser og ture

6 dages bustur til Rüdersheim og Rhinen i flammer

1. dag: Rüdesheim, ankomst til aftensmad. 2. musikkabinet, rundvisning. lokale vine. 3.Bingen, Cochem, Koblenz, hvor Mosel & Rhinen mødes. 4. Germania monumentet, opleve Rhinen i Flammer. 5. besøge Gutenbergs fødeby i Mainz, Gutenberg Museet, Hildegaards Kloster. 6.Hjemrejse efter morgenmaden.

Lokalafdeling

Nordals

Hvem

For alle

Pris medlemmer

5295,- Dobbeltværelse Depositum 1000,-, restbeløb 1/8-2021

6075,- Enkeltværelse Depositum 1000,-, restbeløb 1/8-2021

Pris ikke medlemmer

5295,- Dobbeltværelse Depositum 1000,-, restbeløb 1/8-2021

6075,- Enkeltværelse Depositum 1000,-, restbeløb 1/8-2021

Hvornår

Startdato: 15.09.2021 kl. 06.00
Slutdato: 20.09.2021 kl. 20.00

Mødested

Opsamling starter kl. 6:00 fra Kvickly i Nordborg.

Beskrivelse

1. dag: 


Efter endt opsamling går turen med passende pauser sydover, forbi Hamburg, Hannover, Kassel og Frankfurt til Rüdesheim, hvor vi forventer at være fremme til aftensmad.


Hotel: Hotel Rheinstein *** 


2. dag: 


Vi starter dagen med en tur rundt i den spændende by, hvor et besøg igennem masser af år har været et must for tyske og udenlandske turister. Undervejs besøger  vi det morsomme og spændende musikkabinet. Her er mange sjove og lystige selvspillende musikinstrumenter fra det 17. og 18. århundrede. Vi får en guidet rundvisning, som varer en lille times tid. Vi kører også en tur rundt i vinmarkerne med et lille tog. Efter dette er der muligheder for at udvide kendskabet til dedejlige vine på et af de lokale udskænkningssteder.


3. dag


Vi tager på en halvdagstur med bussen. Vi sejler først over Rhinen med færgen til Bingen. Derefter kører vi over Hunsrûckerbjergene til Cochem, den smukke gamle bindingsværk by med det hyggelige torv, her holder vi frokostpause i forbindelse med en vinsmagning på Schlossbergkeller. Efter frokost kører vi videre langs floden til Koblenz, hvor vi ser Deutches Eck, også kaldet ”Det Tyske Hjørne”. Det er her, de store floder Mosel & Rhinen mødes. Efter en pause kører vi langs Rhinen tilbage til Rûdeheim.


4. dag: 


Vi kører en halvdagstur op til Germania monumentet, ”Niederwald Denkmal” et af Tysklands største monumenter, med en vægt på 32 ton. Her kan vi nyde den pragfulde udsigt over Rûdesheim, vinmarkerne og Rhinen. Der bliver mulighed fo, at tage svævebanen tilbage til Rûdesheim(pris ca. 10 euro) Eller køre tilbage med bussen.


Midt på eftremiddagen mødes vi igen for at deltage i en sejltur på Rhinen, vi skal opleve Rhinen i Flammer. Et fænomem i særklasse og det giver vi selvfølgelig mulighed for at opleve. Rhinen i Flammer opleves bedst ved sejltur på Rhinen. Sejlturen varer ca. fra kl. 17.00 – 24.00 og er en helt fantastisk oplevelse. Sejlturen er incl. aftensmad.


5. dag: 


Vi kører en tur op ad Rhinbredden for at besøge Gutenbergs fødeby Mainz. I Mainz tager vi på en byrundtur, hvor vi bl.a. skal opleve Gutenberg Museet. Hen på eftermiddagen er vi tilbage i Rûdesheim, hvor vi kører op til Hildegaards Kloster.


På Hildegaards Kloster, hvor der bor omkring 60 Benediktiner nonner, skal vi se den smukke klosterkirke og nyde udsigten over vinmarkerne. Der bliver også mulighed for at handle i butikken.


6. dag:


Vi må nu forlade dette skønne område lige efter morgenmaden og køre gennem Tyskland mod Danmark. Forventet hjemkomst først på aftenen.


Prisen inkluderer:


5 x morgenbuffet.


4 x aftensmad på hotel.


1 x sejltur til Rhinen i flammer inkl. aftensmad.


1 x udflugt til Mosel inkl. vinsmagning og frokost.


Fri kaffe, the og kakao hvor brygning er mulig.


2 x busmenu inkl. 1 øl eller vand samt 1 rundstykke på udturen.


Dansk rejseleder.
4-stjernet bus.


Følgende entreer: Siegfrieds musikkabinet, Gutenbergmuseet og togtur til Rüdesheim


I samarbejde med Hanstholm Rejser.


Registreret i rejsegarantifonden med medlemsnummer: 1146


Afbestilling:


Ved afbestilling indtil 90 dage før afrejse fradrag af gebyr på 200,- kr. pr. person.


Ved afbestillingen 45 - 89 dage før afrejse er depositum tabt.


Ved afbestilling senere end 45 dage før afrejse er hele det indbetalte beløb tabt


Forsikringer/afbestilling:


Rejsedeltageren er selv ansvarlig for at tegne de forsikringer, som måtte anses for nødvendige. Vær opmærksom på at det gule sygesikringsbevis ikke længere dækker hjemtransport. Det anbefales at tegne rejseforsikring og afbestillingsforsikring.


Forsikringerne kan tegnes hos Hanstholm Rejser.


HUSK det blå sygesikringsbevis.


 


Det tilrådes at tegne en afbestillingsforsikring som dækker afbestilling pga. akut opstået sygdom, ulykkestilfælde eller dødsfald.


Ønskes en afbestillingsforsikring skal denne tegnes ved bestillingen af rejsen.