Bliv medlem

Styrk Ældre Sagens arbejde, og få glæde af vores tilbud, arrangementer, råd og støtte. Og oplev at Ældre Sagen virkelig repræsenterer de ældre i Syddjurs på en god måde.

Du kan få glæde af os i din dagligdag – uanset din alder – for der er penge at spare og oplevelser i vente! Vi har fokus på gode tilbud og aktiviteter, som kan bruges både, hvis du ønsker at opleve noget på egen hånd eller sammen med andre.

Hos Ældre Sagen er vores klare mål at gøre en ekstraordinær indsats for at påvirke ældrepolitikken i Syddjurs ved at deltage i debatter og kommentere kommunale udspil til strategier inden for forskellige de   ældrepolitiske områder.

Sådan gør du
Bliv medlem – Det koster 125 kr./halvår
Fulde navn*
Gadenavn*
Husnummer*
Bogstav
Etage
Placering/side
Postnummer*
By*
E-mail*

Har du ikke en e-mail, eller ønsker du ikke at oplyse din e-mail, så ring til medlemsservice på telefon 33 96 86 89 for at blive medlem. Vi bruger din e-mail til at bekræfte din tilmelding og holde dig opdateret om dit medlemskab.

Fødselsdato

For at Ældre Sagen kan søge offentlige midler kræver myndighederne, at vi kender din fødselsdato.

Er i to personer i husstanden?

Så kan I tegne et familiemedlemskab for kun 205 kr. per halvår. Det giver jer mulighed for, at I begge kan benytte jer af alle medlemsfordelene.

Fulde navn*
Fødselsdato*
Nyheder

Ældre Sagen må gerne kontakte mig på e-mail med nyheder og medlemstilbud. Denne service kan til en hver tid afmeldes igen.

VÆLG BETALINGSMETODE
Persondata*
Sikkerhedskontrol*

Indtast bogstaverne nedenfor

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 
Hent ny Afspil lyd