Om rejser og ture

"At rejse er at leve"

Oplevelser

I Ældre Sagen Midtdjurs vil vi tilbyde en vifte af ture og rejsemuligheder løbende over hele året. Og vi vil tilstræbe os på at lave ture/rejser med indhold og oplevelser, der fanger så mange som mulig. Vi modtager derfor selvfølgelig med glæde ideer og forslag til ture og rejser. Vor politik er at alle betaler samme pris for tur/rejse – ingen frirejser, så hvis en turarrangør tilbyder dette, bliver frirejserne indregnet i den samlede pris. Der kan altid være debat om priserne på de enkelte tilbud. Men prøv at se vores tilbuds indhold, når der sammenlignes med andre rejseudbyderes. Man skal heller ikke glemme fællesskabet og turhjælperne, når man rejser med Ældre Sagen.

Der er en mulighed for at kunne tilbyde krydstogter til meget favorable priser, vi skal blot være min. 10 deltagere. Vi ser frem til at kunne tilbyde jer en bred vifte af interessante ture/rejser, og håber I vil bakke op. 
Vi vil gøre vores til at give jer nogle spændende oplevelser.
Kontaktperson er Tomas Jensen ▪ Tlf. 30 26 35 75 ▪ Mailtomasjensen46@hotmail.com

BUSTURE OG CHARTERREJSER

  • ENESTE KRAV TIL DIG ER AT DU ER SELVHJULPEN OG MOBIL FOR AT DELTAGE I VORE BUSTURE OG CHARTERREJSER.
  • DU/I ER ALTID SIKRET EN TURHJÆLPER VED JERES SIDE HVIS ET PROBLEM SKULLE OPSTÅ PÅ TUREN/REJSEN.
  • VI HAR ALTID KONTAKTOPLYSNINGER PÅ PÅRØRENDE HVIS DER SKULLE OPSTÅ EN SITUATION, SOM GØR DET NØDVENDIGT AT KONTAKTE DISSE.
  • VORE BUSTURE KØRES I MODERNE 4* BUSSER MED GOD KOMFORT, FODSTØTTER OG SERVERINGSBORD, HVOR VI STARTER ALLE TURE MED KAFFE/THE OG MORGENBAKKE
  • CHARTERTURE UDGÅR FRA TIRSTRUP MED ÅRHUS CHARTER, OG PROGRAM FOR 2019 ER KLAR TIL VORE ARRANGEMENTER NOV/DEC 2018
  • TILMELD DIG/JER I GOD TID FOR AT VÆRE SIKRE PÅ EN PLADS – ALLE TURE/REJSER HAR MAX. ANTAL DELT. - SÅ VI KØRER EFTER PRINCIPPET “FØRST TIL MØLLE”

VI SATSER PÅ AT TILBYDE NOGLE ATTRAKTIVE TURE/REJSER MED MASSER AF OPLEVELSER, OG HÅBER AT MANGE VIL SLUTTE OP.

Sidst opdateret 06.10.2019