IT

Ny Lyngbygård er desværre blevet lukket den 14. maj pga. dårligt indeklima, så al it-undervisning er midlertidigt indstillet til der er fundet en løsning, men
Åbent Hus er igen startet op. Nu på Møllebo, Lyngby Hovedgade 1, 2. sal tirsdage kl. 13 - 15 og på Rådhuset, 2. sal i undervisningslokalet kl. 13 - 15 på torsdage.

IT-undervisning 1  

 

 
 

Ny Lyngbygård er den 14. maj blevet lukket på grund af dårligt indeklima (forekomst af skimmelsvamp).

BEMÆRK!

Åbent Hus er om tirsdagen på Møllebo, Lyngby Hovedgade 1, 2. sal

Åbent Hus er om torsdagen på Rådhuset, 2. sal i undervisningslokalet.

Begge dage mellem kl. 13 - 15.

Der er elevator begge steder.

 

 

 

 

 
 

Åbent Hus

Vi har åbent hver tirsdag og torsdag kl. 13-15.
I Åbent Hus giver vi individuel hjælp og vejledning til pc, tablets, telefoner, iPad og iPhone, hjælper med netbank og mobilbank, MobilePay og Facebook. Vi hjælper også med Rejsekort. Få råd om sikkerhed, antivirusprogrammer og nyanskaffelser.

NYT ! it-support i Åbent Hus

Som noget nyt bliver der nu mulighed for at få individuel hjælp uden at skulle vente eller være afhængig af andre brugere i åbningstiden for Åbent Hus.

Send en mail til: it.lyngby@gmail.com og skriv, hvad du gerne vil have hjælp til. Så finder vi en it-støtte, og du bliver kontaktet på mail eller telefon - så husk at skrive dit telefonnummer.

It computerhjælp i hjemmet

Har du problemer med printer eller internettilslutning, har du en stationær pc, eller kan du ikke forlade dit hjem, kan du henvende dig til vores computerhjælp, som kommer hjem til dig.

Ring til vagttelefonen 50 11 54 67 og fortæl om dit problem, oplys dit navn, adresse og medlemsnummer, så kan vi arrangere, at en hjælper besøger dig.

Det koster 25 kr. i transport. Hjælperen har Id-kort fra Ældre Sagen med.

 

   

 

Sidst opdateret 30.10.2019