Beredskabsplan for lokalafdelingen

Da vi står i verdensomspændende pandemi, har bestyrelsen valgt at udforme en beredskabsplan for lokalafdelingen Langeskov-Munkebo.

I Ældre Sagens lokalafdeling Langeskov-Munkebo, har vi pænt fulgt de retningslinjer, der blev udstedt, men vi opfandt også vores egne løsninger i en tid, hvor alle vores brugere i aktiviteterne samt de frivillige, blev sat i stå. Selvom vi synes, vi har klaret udfordringerne udmærket, så var det generelt et stort arbejde i at finde løsninger på nogle af de udfordringer, vi stødte på undervejs.

Derfor har vi i lokalafdelingen udarbejdet en lille ”drejebog”, som vi forhåbentlig kan benytte os af i lignende såvel som nuværende krisesituationer. Drejebogen starter udelukkende med at omhandle COVID 19-udfordringerne, men tanken er, at den løbende skal opdateres, når nye løsninger dukker op på nye udfordringer. Men allermest skal den være et redskab for bestyrelse såvel som for aktivitetslederne til nemt og hurtigt at finde svar på spørgsmål, der måtte dukke op i krisesituationer.

Du finder Beredskabsplanen for Langeskov-Munkebo HER. 

Sidst opdateret 07.01.2021