Vi har fået ny hjemmeside

Ældre Sagen i Kolding har fået hjemmeside. Den fungerer nu på tablets og mobiltelefoner. Vi har også opdateret hjemmesidens design og rykket rundt på indholdet.
Vi lancerer i dag vores nye hjemmeside med nyt design og ny struktur. Formålet er at give vores medlemmer og andre interesserede et bedre overblik over tilbud på muligheder i vores lokalafdeling.

Lidt om ændringerne

På forsiden finder du nyheder, indgange til hovedområderne på websitet og lidt info om lokalafdelingen. Arrangementerne finder du under ”Aktiviteter og kurser”.

Under ”Hjælp og vejledning” kan du se, hvilke muligheder du har for at få støtte i hverdagen eller hjælp til for eksempel af løse et problem med din computer eller tablet.

Vi har også gjort det let at finde kontaktoplysninger på relevante personer i lokalafdelingen under menupunktet ”Kontakt os”.

Er du ikke medlem? Så klik på Bliv Medlem. Det tager kun et øjeblik. Du kan også melde dig som frivillig.

Ris og ros

Hjemmesiden vedligeholdes af frivillige i Ældre Sagen. De bruger lidt at deres fritid på at opdatere siden med nyt indhold. Du er velkommen til at kontakte vores webmaster, hvis du har ris eller ros til siden – se kontaktoplysninger nedenfor.

Sidst opdateret 02.09.2019