Om lokalafdelingen

Få mere at vide om aktiviteter, opgaver og indsatsområder i Ældre Sagen København City

Lokalafdelingen København City har til huse i Aktivitets-huset (A-huset) i Valdemarsgade 8, 1665 København V., hvor alle city-afdelingens aktiviteter og arrangementer finder sted.

I A-huset findes servicekontoret og caféen. A-huset drives udelukkende af frivillige. Vi er p.t. ca. 100 frivillige fordelt på administrative medarbejdere, holdledere og cafémedarbejdere.

Servicekontoret ligger i stuen og holder åbent mandag - torsdag 10 - 12, fredag 10 - 14. I juni er åbningstiden tirsdag og torsdag 10 - 15. I juli er kontoret lukket. Juleferie og øvrige ændringer i åbningstiden annonceres ved opslag og på hjemmesiden.

Caféen, som ligger på 1. sal, holder åbent dagligt 10 - 15. Der er sommerlukket i maj, juni, juli og august. Juleferie og øvrige ændringer i åbningstiden annonceres ved opslag og på hjemmesiden. 

Alle er velkomne til at kigge ind, vi byder på en gratis kop kaffe. I caféen kan købes smørrebrød, kage og diverse drikkevarer. 

Der afholdes en række forskellige arrangementer i A-huset. Den første mandag i måneden er foredragsaften. Om torsdagen er der forskellige musikarrangementer, om søndagen afholdes Søndags Café, om tirsdagen er der demenscafé, og en gang om måneden er der banko. Du finder alle arrangementerne under Aktiviteter og kurser på forsiden. 

Bestilling af reversskilte:

Ældre Sagen København City graverer reversskilte til de aktive frivillige med navn og Ældre Sagens logo. Skiltet er med rødt logo og sort navn.

Priser:

     
  Med nål Med magnet
1 linie     50,00 65,00
2 linier 55,00 70,00
 3 linier  60,00  75,00
 

Derudover kommer ekspeditionsgebyr på 15,00 kr. pr. bestilling + moms + porto.

Bestil på mail: city@outlook.dk

Dette er rapporten over de frivilliges trivsel i Kbh City.

Rapporten over trivselsundersøgelsen