Rejser og ture

Wellness-tur til Polen

5-dages wellness-tur til Polens Spa-hovedstad, Kolobrzeg. Vi starter tidligt og når først på aftenen frem til vores hotel. Opholdet byder både på velværebehandlinger, socialt samvær og ture, bla. en byrundtur og en udflugt til en anden by. Hjemtur på 5. dagen, forventet hjemkomst først på aftenen.

Lokalafdeling

Kjellerup

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

2295 kr., Tillæg for enkeltværelse.

Hvornår

Startdato: 16.03.2020 kl. 06.00
Slutdato: 20.03.2020

Tilmelding

Anna-Lene Andersen, 26 35 22 34, hurtigst muligt dog senest 1. februar.

Mødested

Sørens Rejser, Parallelvej 7, Kjellerup.

Beskrivelse

Undervejs på turen holder vi passende pauser, hvor der er mulighed for at købe forplejning. Når vi når frem til vores hotel bliver vi indkvarteret og mødes derefter i restauranten til aftensmad. 


Oplevelser og udflugter.


Dagene bliver fyldt med oplevelser i byen, god mad, hyggesnak med rejsefællerne, hotellets svømmehal med boblebad og sauna, samt velværebehandlinger Chaufførerne laver i løbet af ugen en orienterende byrundtur, så man kan se lidt af den gamle by, og hvilke muligheder der er. Der er også indlagt en udflugt til en anden by.


5-dagen er hjemrejsedag. Der holdes pauser med passende mellemrum som på udturen, ligesom der er indlagt pause ved grænsekioskerne sidst på eftermiddagen, så vi kan nå at handle. Vi forventer at være hjemme i Kjellerup først på aftenen.


Alt dette er med i prisen:


4 hotelovernatninger
4 morgenmad
4 aftensmad
1 aften med musik og mulighed for dans
1 eftermiddag med kaffe og kage
1 dagsudflugt
4 små velværebehandlinger
3 * frokost 
fri entré til spa/pool/sauna mm.


Turen gennemføres i samarbejde med: Sørens Rejser