Underholdning

Revysangens genklang

Sommerpakke 2020 fra Regeringen giver os mulighed for gratis underholdning med Birgitte Antonius og John Skou, der gav os 1. del i januar 2019.

Tilmeldingsfrist 26.10.2020 kl. 23.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Kalundborg

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

09.11.2020 kl.13.30

Mødested

Postgaarden, Kordilgade 6B, Kalundborg

Beskrivelse

2 del fortsætter i samme stil hvor tråden blev sluppet på den første rejse. Det bliver igen en kronologisk rejse op gennem tiden og denne gang med endnu større spændvidde. Hvordan lød en af de første revyviser da den blev fremført i Danmarks første revy i 1850 og hvilken revyvise fra 2017 er mon på vej til at blive en klassiker.


Igen er der dykket ned i den fantastiske skattekiste med de mange flotte revysange som der er blevet lanceret gennem tiden i Danmark. Og igen vil man komme til at opleve både sjove og alvorlige viser. Kendte viser man kan synge med på og også viser der måske er gledet lidt i glemmebogen.


Det hele er sat sammen som en tidsrejse med nedslag ved nogle af de viser der har haft stor betydning for dansk revysangs udvikling. Der vil bl.a. blive sunget sange af Liva Weel, Osvald Helmuth, Arthur Jensen, Clara Østø, Bodil Udsen, Kirsten Walther, Birthe Kjær, Dirch Passer, Grethe Sønck, Lisbeth Dahl, Leif Maibom og Trine Gadeberg. Og igen er historien kædet sammen af små anekdoter om sangene og sat ind i det tidsmæssige billede fra den periode hvor de er fra.


Tilmelding fra 25. august kl. 10 online eller på kontoret i Infobutikken i Ældre Sagens kontortid tirsdage kl. 10-13.


Gratis inkl. kaffe og kage i pausen.