Ishøj afdeling mangler frivillige

Vi vil frygtelig gerne have flere frivillige - også yngre kræfter. Se hvordan du kan hjælpe i Ældre Sagen Ishøj.
Bliv frivillig i Ældre Sagen

Du er meget velkommen til at ringe til en i bestyrelsen, hvis du gerne vil tilbyde din hjælp til nedenstående.
Telefonnumre finder du under KONTAKTPERSONER.

I Ældre Sagen Ishøj mangler vi:
SKOLEVENNER

Kan du lide at have med børn og unge at gøre??

Meld dig som Skole-/Børnehaveven, hvor du får kontakt med livsglade børn og unge, indblik i et moderne børneliv, samt gode oplevelser og mulighed for at dele din viden og erfaringer, hvad enten det er inden for det kreative, faglige eller det sociale.

Skole-/Børnehavevenner tager udgangspunkt i det gode generationsmøde, der er til glæde for alle parter, og du vil som frivillig skole-/børnehaveven være tilsluttet en af vore skoler eller børnehaver, hvor man kommer efter lyst og behov.

Vi har i øjeblikket 2 skolevenner i gang på en skole her i kommunen og de unge vil gerne have flere voksne/ældre til at hjælpe. De gør børnene glade med deres nærvær og erfaring.

Så er du interesseret eller vil høre mere så kontakt Jessie Gryberg, 28 98 89 49.

HOSPITALSVENNER                       

Ældre Sagen mangler frivillige (ulønnet) hospitalsvenner som har overskud og kræfter til at ledsage kommunens borgere til undersøgelser, kontrol eller samtale hos en læge.

En del borgere har ikke pårørende eller andet netværk til at ledsage dem, hvis de skal til forundersøgelser eller kontrolbesøg på hospitaler eller hos speciallæger. De kan derfor være usikre på, om de kan overskue alle de informationer som de får.

Der kan du gøre en forskel.

Du fungerer som et sæt ekstra øjne og ører for borgeren. I kan drøfte situationen inden I tager af sted for at afklare, om borgeren har spørgsmål, som de gerne vil være sikre på at få besvaret. Efter besøget kan I sammen samle op på hvad der blev givet af informationer.

Som frivillig i Ældre Sagen bliver du tilbudt kurser således, at du er sikker på hvilke regler der er, bl.a. om tavshedspligt. Du får udstedt et identitetskort med billede, således at du over for borgeren kan legitimere dig.

Tilbuddet til borgerne i Ishøj startede i 2012. Vi er ikke nok til at dække det behov der er.  Vi vil derfor gerne være flere der har lyst til at være frivillig hospitalsven.

Hvis dette har vagt din interesse kan du kontakte Else Marie Eg på telefon 29917852 eller på e-mail emeg@ishoejby.dk.

BESØGSVENNER

Kom og vær med!

Vi er en flok glade besøgsvenner, som besøger borgere i Ishøj Kommune, der ikke har mulighed for at komme udenfor egne fire vægge – eller bare er alene. Vi hygger os sammen over en kop kaffe, går en tur i nærområdet eller en tur i Ishøj Bycenter.

Vi har hele tiden brug for besøgsvenner til at opfylde den efterspørgsel, der er efter os.

Vi er mænd og kvinder i alle aldre, så har du lyst til at være med i vores team – så gør noget ved det. Du skal være så hjertelig velkommen.

Ring og få en snak med Bent Jönsson, 24 22 78 48 eller send en mail til: bendelius@jubii.dk. JEG GLÆDER MIG TIL AT HØRE FRA DIG.

FRIVILLIGE HJÆLPERE I CAFÈERNE

Ældre Sagen i Ishøj tilbyder i samarbejde med Ishøj kommune, at ældre kan deltage i et ugentligt caféarrangement til en rimelig pris.

Frivillige hjælpere laver maden og kagerne til arrangementerne.

Hvis du har lyst til at være frivillig hjælper i cafeerne, kan du kontakte Else Marie Eg på tlf. 29 91 78 52 eller på mail emeg@ishoejby.dk.

UNDERVISER I SPROGET ENGELSK

Du skal selvfølgelig høre meget mere om, hvad det går ud på. Hvis det har din interesse, så glæder bestyrelsen sig til at høre fra dig for en uforpligtende samtale.

EKSTRA HJÆLPENDE HÅND/HANDYMAN 

Vor hjælpende hånd/handyman, tilbyder alle medlemmer en hjælpende hånd med småting, så som at hænge et billede op, trække ledning til et elektrisk apparat, der skal flyttes, hænge en gardinstang op, eller hvad der nu er af opgaver, der er for små til en håndværker

Skulle du have lyst til at hjælpe vores handyman, så ring til en i bestyrelsen.

Sidst opdateret 04.12.2020