IT-hjælp og kurser

Her kan du se en oversigt, over aktuelle kurser og temamøder.

IT kurser

Du kan finde detaljer om de enkelte kurser på forsiden under ARRANGEMENTER OG AKTIVITETER -> bjælken IT.

Desuden kan du læse om dem ved at klikke her

 

Vi tilbyder eneundervisning i forbindelse med It-cafeen:

Ældre Sagen i Ishøj tilbyder nu mulighed for ”eneundervisning”, hvis du har problemer med, eller blot ønsker at opfriske enkelte ting, du har glemt omkring brug af din PC.

Det kunne måske være at indsætte billeder i en tekst, oprette mapper, eller blot få opfrisket brugen af Windows 10, eller Word/ Excel, her er der en masse smarte ting, der kan lette hverdagen.

Det er vigtigt at der aftales en tid på forhånd, der passer dig og en underviser, det er også vigtigt at vi har fået forklaret, hvad vi kan hjælpe med, og dermed finde den rette underviser.

Det skal bemærkes, at der afsættes max. 2 timer per ”eneundervisning”

Tilmelding er vigtig. Det foregår ved at kontakte IT-Cafeens personale enten på mail eller telefon. Du er selvfølgelig også velkommen til at møde personligt op i IT-cafeen og få en snak.

Se It-cafeens åbningstider på hjemmesidens forside under flisen IT-hjælp og kurser.

Tilmelding skal ske via e-mail til: it-cafe@aes-ishoj.dk.

Eller telefon/sms til:

23 24 10 11, Preben Hansen

21 28 63 10, Erling Rahbek

 

IT hjælp

Driller IT-udstyret, vil vi gerne prøve om vi kan hjælpe dig. Du kommer bare til IT-Cafeen medbringende dit IT-udstyr og dine IT-udfordringer. Hjælpen er gratis, og der er findes ingen dumme spørgsmål.

IT-Cafeen ligger i Foreningshuset, Vejlebrovej 45B, 2635 Ishøj, lokale M1.

Vi har åbent alle mandage fra kl. 09:30 til 11:30. Vi holder dog lukket hele juli og december, samt helligdage og eventuelle fridage.

Husk også at medbringe strømforsyning og nødvendige brugernavne og adgangskoder!

Computeren bør/skal være fuldt opdateret, inden du henvender dig. Er den ikke det, kan det være meget tidskrævende at komme i gang med at hjælpe dig. Skønner vi, at det alene er små opdateringer der mangler, forsøger vi dog at hjælpe.

Den teknologiske udvikling løber stærkt, og IT-udfordringerne kan derfor være store og komplicerede.

Vi kan derfor ikke love, at vi kan løse alle problemer, og forbeholder os ret til at takke nej til at yde hjælp, hvis vi skønner at vi ikke kan klare opgaven.

I sådanne tilfælde kan du få gratis hjælp i Dataværkstedet. Det er åbent på mandage om aftenen 18:30 – 21:30. Adressen er: Vejlebrovej 45B (Foreningshuset) – lokalet til venstre lige efter indgangsslusen. Der er dog lukket i skolernes sommerferie (der ligger i juni, juli og august) samt i skole fri- og helligdage fra skolekalenderen.

Erling Rahbek

Mobil: 21 28 63 10

Mail: erlingrahbek@ishoejby.dk

 

Sidst opdateret 21.01.2021