Kreativitet

Billedmalerskole

Kom og få inspiration, ideer til dit maleri og få mulighed for at eksperimentere med forskellige teknikker og materialer. Kurset er for lettere øvede med lyst til at lære nyt og arbejde med forskellige teknikker og prøve dem af i en inspirerende billedmalerskole.

Lokalafdeling

Ishøj

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

150 kr., dertil kommer 300 kr til materialer.

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 09:30 - 13:00
Slutdato: 01.12.2020
Vi holder fri uge 42.

Tilmelding

Ved først at kontakte underviser Gitte Thielst, 61 39 69 52. Vedrørende betaling, se nedenfor!

Mødested

Billedlokalet, Kulturskolen, Vejledalen 9, 2635 Ishøj.

Beskrivelse

Vi arbejder grundigt med bunden, da den er vigtig for et godt resultat. Vi kan eksperimentere og arbejde med modelling paste, silkepapir, tyl, limlak, sprayfarver, poscatud­ser, stencils m.m.

Underviser vil løbende komme med korte oplæg med teknik, inspiration og opgaver, hvor jeg viser, hvor­dan du kan bygge din bund op på forskellige måder og forskellige teknikker, og få et spændende resul­tat. Du kan både arbejde med abstrakt maleri og med mere figurativt maleri. Du vil også blive introduceret til farvelære, og hvordan du bruger farvecirklen. Vi vil i løbet af kurset arbejde med mange forskellige teknikker som lag på lag, ridseteknik, skabeloner, vilde streger, tynde laserende lag og forskelligt værktøj. Vi vil også øve os i at arbejde med konkrete opgaver og oplæg til dit maleri! Frem for alt vil vi have det hyggeligt og inspirere hinanden! Du skal have prøvet at male før og være lidt fortrolig med både maling, pensler og lærreder.

Medbring 2-3 lærreder i størrelsen 50 x 60 eller større - dog max 80 x 100 cm, og gerne et par mindre på 30 x 30 cm. Alle øvrige materialer er til stede på Billedma­lerskolen.


Betaling:
Der kan betales med bankoverførsel på Nordea: Reg.nr. 2414 Konto nr. 6267 122 723.


Husk at skrive navn og hvilket hold betalingen omfatter. Der kan undtagelsesvis også betales kontant til underviser på første undervisningsdag.


Underviser: Gitte Thielst, se mere på: www.gittethielst.dk - er du interesseret eller har spørgsmål, så ring til Gitte på: 61 39 69 52