Rejser og ture

2 dags-tur til København

Vi skal se nogle af de største attraktioner, Nyhavn, Bakken med aftenbuffet på Bakkens Perle, herefter overnatning. 2. dag Christiansborg og Folketinget med rundvisning og Christiania på egen hånd, hvor vi kan spise frokost, inden vi kører mod Fyn. Teknisk arrangør: Frørup Rejser

Lokalafdeling

Højfyn

Hvem

For alle

Pris medlemmer

1600 kr., inkl. Kørsel, hotel, udflugter, halvpension, ikke inkl. frokoster og drikkevarer

Pris ikke medlemmer

1600 kr., inkl. Kørsel, hotel, udflugter, halvpension, ikke inkl. frokoster og drikkevarer

Hvornår

Startdato: 09.06.2020 kl. 08.15
Slutdato: 10.06.2020 kl. 17.00

Tilmelding

Anna Svensson 64 43 16 36 fra 14.-21. april kl. 8-10

Mødested

Afgang fra Tommerup Posthus kl. 8.15, Tommerup Torv kl. 8.30, Aaruphallen Skolegade 3, kl. 8.45, og Søndersøvej 2, Vissenbjerg kl. 9.

Beskrivelse

Dag 1. Når vi er kommet på den anden side af broen, bliver der holdt en pause ved Isbådmuseet, hvor I får serveret kaffe og rundstykke fra bus.
Herefter går turen videre til København, hvor vi starter med en byrundtur med bussen, hvor vi får vist nogle af de største attraktioner. vi bliver herefter sat af ved Nyhavn og her får vi tid på egen hånd, til at se på alle de skønne ting, eller dem der vil, kan sætte sig på en af de mange cafeer og få en tår over tørsten. Der er også mulighed for at vi kan komme på kanalrundfart. Efter opholdet på Nyhavn, går turen videre til Bakken. Her er vi ca. i 2 timer på egen hånd inden vi mødes på Bakkens Perle, til en dejlig aftenbuffet inkl.
1 lille øl eller vand. Ca. kl.19 kører vi mod vores hotel.
Dag 2. Efter morgenmad går turen til Christiansborg, nærmere betegnet
Folketinget, og hvis det er muligt, får vi en rundvisning af Erik Christensen, tidligere borgmester i Ullerslev/Nyborg, han vil fortæller om arbejdet på Christiansborg. Omvisningerne varierer, alt efter hvad der sker i huset den pågæl-dende dag. Hvis der er møde i Folketinget, får du på omvisningen ikke mulighed for at komme ind i Folketingssalen. Her kan omvisningen i stedet kombineres med et besøg på tilhørerpladserne.
Herefter går turen til det helt specielle Christiania, hvor vi får ca. 2½ time på egen hånd, til at se alle de spændende ting, som forefindes derinde, samt få jer noget frokost. Christianias målsætning er at opbygge et selvstyrende samfund, hvor hvert enkelt individ frit kan udfolde sig under ansvar over for fællesskabet. Dette samfund skal økonomisk hvile i sig selv, og den fælles stræben må til stadighed gå ud på at vise, at den psykiske og fysiske forurening kan afværges. Herefter går turen igen mod Fyn. Hjemkomst: ca. kl.17.
Ikke inkl. i prisen: Frokoster, drikkevarer. Teknisk arrangør Frørup Rejser.