Rejser og ture

3-dags Forårstur til Skagen

Vi bor centralt på hotel Folden, der bliver udflugter til Grenen, Kandestederne, Råbjerg Mile og den tilsandede kirke, hvor vi skal smage den berømte Skagenssnaps. Mulighed for besøg på Skagens museer og kirkegården med kunstnergravene inden vi kører mod Fyn. Teknisk arrangør: Frørup rejser

Lokalafdeling

Højfyn

Hvem

For alle

Pris medlemmer

1768 kr., inkl. kørsel hotel med halvpension og udflugter. Entreer, frokost og drikkevarer er ikke inkl.

Pris ikke medlemmer

1768 kr., inkl. kørsel hotel med halvpension og udflugter. Entreer, frokost og drikkevarer er ikke inkl.

Hvornår

Startdato: 27.04.2020 kl. 08.15
Slutdato: 29.04.2020 kl. 18.00

Tilmelding

Tilmelding: Anna Svensson tlf. 64 43 16 36 fra 25. februar- 3. marts kl. 8-10

Mødested

Afgang fra Tommerup posthus kl. 8.15, Tommerup Torv kl. 8.30, Søndersøvej 2, Vissenbjerg kl. 8.45, Aaruphallen, Skolegade 3, kl. 9.00

Beskrivelse

Vi bor på Foldens Hotel, et hyggeligt hotel, som ligger centralt for enden af gågaden og i nærhed af havnen. Alle værelser har bad/toilet, og der er restaurant, cafeteria og viseværtshus. Et dejligt sted at bo.
1.dag Afgang fra Tommerup Gl. Posthus, Skolevej 1, Tommerup, kl. 8.15. Tommerup Stationsby (torv), Torvegade 1, Tommerup, kl. 8.30. Vissenbjerg, Søndersøvej 2, kl. 8.45. Aaruphallen, Skolegade 3, Aarup, kl. 9.
Vi kører til Skagen med en pause undervejs, hvor I får serveret kaffe og rund-stykke fra bus. Frokostpausen bliver holdt ved Gudenåen, hvor det er muligt at købe lidt godt til maven. VI kører forbi Hvidsten og nordpå via Mariager. Herefter kører vi en smuk tur langs Mariager Fjord og videre til Foldens Hotel i Skagen. Vi indkvarteres på vores værelser og mødes senere til en dejlig mid-dag og hyggeligt samvær.
2. dag Efter morgenmaden skal vi på en byrundtur i charmerende Skagen. Herefter kan vi komme på en tur med Sandormen. Når vi har spist frokost, skal vi videre ud at se Kandestederne og Råbjerg Mile, hvorfra der er en fan-tastisk udsigt fra toppen. Vi skal også se den tilsandede kirke, hvor vi skal smage den berømte Skagenssnaps.
Inden aftensmad på hotellet besøger vi Gl. Skagen, Grenen og Drachmanns Grav.
3. dag Efter en lækker morgenmad på hotellet, kan vi besøge enten Michael & Anna Anchers Hus eller Skagens Museum. Herefter skal vi se kirkegården og kunstnergravene. Der er tid til at handle inden frokosten.
Over middag kører vi til Fyn med passende pauser undervejs.
Forventet hjemkomst i Aarup ca. kl. 18.
Vi råder over 21 dobbeltværelser og 10 eneværelser.
Pris: 1.768,- kr. Intet tillæg på eneværelser.