Telefonvenner - nogen at snakke med?

Ældre Sagen har oprettet Ældretelefonen på 82 82 03 00, hvor alle kan ringe ind og få mulighed for at tale med en frivillig om løst og fast og dermed få en kontakt i en svær tid, hvor de normale sociale kontakter er begrænset.

Ældre Sagen Høje Taastrup har Tryghedsopkald, hvor enlige borgere, der er tilknyttet denne ordning, hver morgen bliver ringet op mellem kl. 08.30 og 09.

Som supplement hertil og da mange desværre i denne tid oplever at være isoleret derhjemme på grund af coronakrisen, opretter Ældre Sagen Høje Taastrup en ny aktivitet kaldet telefonvenner.

Savner du nogen at snakke med? Det skal blot være en snak om løst og fast. Det skal blot være hyggeligt at sludre sammen for begge parters vedkommende. I bestemmer selv, om I vil ringe sammen en eller flere gange om ugen.

Du vælger selv, om du vil være den, der foretager opkaldet og dermed starte samtalen med det menneske, der savner kontakt med omverdenen. Du skal selv afholde udgiften til telefonsamtalen.

En telefonven kan være et dejligt supplement i en ensom tid!

Ældre Sagen Høje Taastrup forventer, at ordningen fortsætter efter at coronakrisen er overstået.

Er du interesseret i at modtage et opkald fra en telefonven eller være den frivillige, der vil glæde et andet menneske med et opkald, så kontakt Bendte Andersen på telefon 21 32 83 52 eller mail bendteprivat@gmail.com

Vi håber, at denne nye aktivitet vil være til gavn og glæde for vore medlemmer og andre borgere, som vil benytte sig af aktiviteten. Vi glæder os til at høre fra dig!

Sidst opdateret 08.04.2020