Arrangementer 2020 - 2021

Se kalender 2020 - 2021

Corona

Gode råd fra Ældre Sagen

 

 

Grundet de mange Corona-restriktioner har Landsbestyrelsen indtil videre stoppet planlægning af aktiviteter for den kommende sæson. Vi venter alle på lysere tider, hvor vi igen kan samles uden brug af mundbind, og kunne genoptage vores aktiviteter.

Status for aktiviteter i Program 2020/2021:

18. marts Leif Maibom AFLYST

21. marts Årsmøde AFLYST

Et nyt Årsmøde planlægges, så snart det kan afholdes forsvarligt. Indkaldelse til Årsmødet annonceres med mindst 3 ugers varsel i Ugeposten og på vores hjemmeside www.aeldresagen.dk/ helsinge.

30. marts Mode hos Ilse Lykke AFLYST

9. april Påskefrokost Højeruplund AFLYST

20. maj Sejle i Københavns kanaler, gennem-føres såfremt det er muligt

2. -5. august Gôtakanalen og Skærgården – vi annoncerer i Ugeposten så snart vi hører fra rejseselskabet samt hjemmeside

6.-8. sept. Oslo med DFDS og bus rundt i Oslo – vi annoncerer i Ugeposten så snart vi hører fra rejseselskabet samt hjemmeside

Faste aktiviteter er generelt aflyst, dog ikke følgende:

IT-hjælp med windows PC, internettet, tablet, smart-phone - men indtil 1. april kun telefonisk.

GÅ MED ud i naturen og skoven (med/uden stave): Tirsdage kl. 09.00 på P-plads ved Bækkebrovej og Torsdage kl. 09.00 på P-plads ved Enghavehus Tilmelding: Gran tlf. 6179 5056 gran@hotmail.dk

Besøgsvenner fortsætter.

Tilmelding til:

Helle tlf. 4032 7450 og Jette Lone tlf. 2984 7458

 

Rejser

Ved tilmelding til rejser oplyses navn, det navn som står i dit pas, adresse, tlf. nr., e-mail, medlems nr., påstigningssted, afbestillingsforsikring. Afbestillingsforsikringen SKAL bestilles samtidig med rejsen – den kan ikke påføres senere (måske har du den allerede i dine forsikringer). Afbestillingsforsikringen dækker mod lægeerklæring i tilfælde af akut sygdom. Den er IKKE en rejseforsikring.

 

GENERELLE BETINGELSER

Pas og blåt sygesikringsbevis: Skal medbringes på alle ture til udlandet. Det er den enkeltes ansvar selv at sikre sig, at man er forsikringsdækket uden for Danmark. Dækker IKKE hjemtransport v/sygdom, da disse IKKE er rejseforsikringer.

REJSEFORSIKRING: Alle bør have købt en rejseforsikring. Rejseforsikringen dækker bl.a. eventuel hjemtransport ved alvorlig akut opstået sygdom (se på din indbo- eller familieforsikring).

Ændringer i rute og program, samt prisstigninger og forhold vi ikke har nogen indflydelse på, såsom f.eks. forsinkede og aflyste færger, lukkede seværdigheder og besøgsmål, vejrlig der forhindrer gennemførsel af udflugter, tager vi forbehold for.

Tilmelding er bindende

 

Rådgivning

Ældre Sagens hovedkontor i København yder gratis rådgivning i sociale og juridiske sager. Bestyrelsen rådgiver normalt ikke, men henviser til rette vedkommende, såfremt du har spørgsmål.

Sekretariatets rådgivning tlf. 8030 1527:

Mandag + tirsdag + onsdag kl. 10.00–14.00, samt torsdag kl. 14.00-18.00

Tlf.nr. til Ældre Sagens hovedkontor: 3396 8686

I øvrigt kan der hentes oplysninger på

Ældre Sagens hjemmeside: www.aeldresagen.dk

Gribskovs hjemmeside: www.aeldresagen.dk/helsinge

 

Ændringer i programmet

Evt. ændringer: Se i: ”Ugeposten”, Det Sker” (Ældre Sagens medlemsblad) eller www.aeldresagen.dk/helsinge.

 

Betaling/tilmelding til ture og særlige arrangementer

Eventuelle afbud på grund af sygdom og lignende, skal meddeles så tidligt som muligt før arrangementet. Såfremt der er personer på venteliste, der kan overtage din plads, får du pengene tilbage. Afbud gælder også ved Årsmødet, da der så bliver plads til de som står på ventelisten.

Ved rejsearrangementer er det rejseselskabet (den tekniske rejsearrangør), der opkræver betalingen.

Husk at afbud til en rekvireret rejse skal ske til:

Helle Weinrich tlf. 40327450 eller Jette Lone Hansen tlf. 29847458.

Sidst opdateret 17.01.2021