Julehilsen fra formanden + Hedensted Kommune

Julehilsen fra formanden den 7. december 2020

Julen nærmer sig og dermed afslutningen på 2020, der vil blive husket som året, hvor Corona vendte op og ned på alles borgeres hverdag.

Rettidig omhu, hårdt arbejde og samfundssind har sikret, at Danmark er kommet nogenlunde helskindet gennem de første 9-10 måneder af pandemien. Ikke uden ensomhed, savn og tab men også med oplevelsen af fællesskab, hjælpsomhed samt omsorg og tid til hinanden.

Jeg håber og tror på, at det lysner i 2021, ikke mindst grundet vacciner, der forhåbentlig snart godkendes.

I Ældre Sagen i Hedensted kan vi ane lys for enden af tunnelen og vi satser i 2021 på en forsvarlig genoptagelse af så mange aktiviteter som muligt, med respekt for Coronaen. 

Dette kan kun ske med en fortsættelse af den opbakning, tålmodighed og fleksibilitet som I som medlemmer og frivillige har vist i 2020.

Vi glæder os alle til at se Jer og til  et anderledes og lysere 2021.

Derfor er der ekstra god grund til at ønske alle 3262 medlemmer og frivillige en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

I skrivende stund må vi desværre konstatere, at de gældende landsdækkende restriktioner netop i dag er forlænget til og med den 28. februar 2021. Læs på hjemmesiden, i Nyhedsbreve og i avisen om ændringer i planlagte aktiviteter mm.

De bedste julehilsener fra Erik Christensen

                                           Julebrev fra Hedensted Kommune

 

Sidst opdateret 01.03.2021