Hjælp os med Jubilæumsskrift

”Vil selv du fatte dit væsens rod, skøn på de skatte, de efterlod”

Sagt af Johannes V. Jensen og det kan ikke være mere rigtigt. Vi kan ikke have en nutid uden at have haft en fortid – både vore egen, og de, der var før os. Egentlig burde vi alle skrive vore erindringer, levnedsløb og oplevelser ned. Og alle har en god historie at fortælle.

Mange vil sige, at de ikke har en historie at fortælle, men det er ikke rigtigt, vi har alle – uden undtagelse – haft et liv, der er værd at fortælle om, hvad enten det har været præget af lethed og glæder, eller det har været et liv, hvor der oftest måtte kæmpes. Desværre bliver vore erindringer ikke så ofte skrevet ned, men det vil Ældre Sagen Hals gerne råde bod på.

Vi er meget interesseret i at få kontakt til tidligere bestyrelsesmedlemmer igennem de 22 år, som lokalforeningen har eksisteret. Vi vil gerne have personlige historier, oplevelser, billeder, tanker og tendenser gennem de mange år.

Vi håber at I vil hjælpe os, så vil vi forsøge at få det samlet i et jubilæumsskrift til vores 25 års jubilæum, som kan være til glæde for egnen og landsdelen – et stykke lokalhistorie, der ellers ville være glemt, ville være gået tabt.

I må meget gerne give jeres historie videre til Marie Søndergaard, som så vil samle det hele sammen til glæde for os alle.

tlf. 20 41 69 35

mail:krogensvej25@gmail.com.

Sidst opdateret 02.09.2019