Spil

Bowling 1. halvår 2020

Bowling - 1. halvår 2020 Fælles kørsel fra Værestedet til Bowlingcentret i Roskilde. Tilmelding på kontoret eller online - pris 500 kr. for 13 gange i foråret 2020, inkl. leje af sko og en kop kaffe efter spillet. Aktivitetsleder: Preben Larsen, tlf. 6179 7235

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

500 kr.

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 11:00 - 12:00

Mødested

Roskilde Bowlingcenter

Beskrivelse

Vi spiller Bowling i Roskilde Bowling Center hver tirsdag. 
De har rigtige gode baner og gode faciliteter. Det er også blevet en stor succes, så vi er nu 36 medlemmer, som har det rigtig sjovt disse spilledage. 

Holdet vil være fuldtegnet ved 36 medlemmer, men vil du skrives på venteliste, kan du kontakte vores aktivitetsansvarlige.


Der er et godt socialt samvær og man hygger sig med det gode spil.


Det foregår hver tirsdag kl. 11 til 12 og vi slutter af med at drikke en kop kaffe, medens de opnåede resultater bliver diskuteret.


Vi spiller i 2 perioder i sæsonen 2020/2021


Første periode - 1. halvår 2020 -  starter tirsdag d. 7. januar 2020 og løber 13 uger frem.


Alle kan deltage i dette spændende spil. Du skal tilmelde dig og betale for det aktuelle halvår på kontoret, hos Aktivitetsansvarlig Preben Larsen eller du kan tilmelde dig "on-line" her på siden, se nedenfor.


Vi arrangerer fælles kørsel fra Værestedet kl 10.00, eller du kan selv køre til Bowling Centret i Roskilde. Prisen for at deltage er rørende billig, hver halvårsperiode á 13 gange koster kr. 500,00. I prisen er indeholdt leje af sko, samt kaffe efter spillet.

Vores Aktivitetsleder og kontaktperson er Preben Larsen, som kan træffes på telefon 6179 7235.


Tilmelding "on-line"
Den 1. januar 2020 åbnes for køb af billetter "on-line" til "Bowling - 1. halvår 2020 ". Der vises fra dagen en rød knap for ”Tilmelding” - og indtil udløb af året eller vi har nået 36 spillere, hvorefter knappen forsvinder. Tryk på den og følg vejledningen*.

Knappen vil således være synlig, så længe vi vælger at lade bestillinger kunne ske on-line for den aktuelle halvårs sæson. I de efterfølgende halvårssæsoner vil der blive oprettet en ny Aktivitet og med tilsvarende mulighed for "Tilmelding" on-line gældende for den respektive sæson. Er tilmeldingsknappen ikke vist - eller har du spørgsmål om dine muligheder for tilmelding, så spørg os på kontoret i Værestedet om onsdagen - åbent 9.30 - 14.30.  
 
*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 

Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.