Motion

Minigolf på Spraglehøjgaard - Hold 1 tirsdag kl. 13.30-15.00

Jyllinge Minigolf Klub og Ældre Sagen inviterer til motion og godt socialt samvær på Spraglehøjgaards nye flotte 18 baners anlæg. Vi spiller hver tirsdag fra 1.5-1.10.2020, hold et fra kl. 13.30, hold to fra kl. 15. Pris 150 - inkl. instruktion, køller, bolde og spilleskemaer.

Tilmeldingsfrist 01.04.2020 kl. 14.30
Tilmeld

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

150 kr.

Hvornår

Alle uger
Tirsdag kl. 13:30 - 15:00
Startdato: 01.05.2020
Aktivitetsansvarlig og underviser: Jørgen Poulsen, tlf. 3117 7193, e-mail: jopatuarfik@hotmail.com

Tilmelding

Kontoret onsdag fra 15. jan.20 ml. 9.30-14.30

Mødested

Jyllinge Minigolf Klub, Spraglehøjgaard, Spraglehøjvej 1, 4040 Jyllinge

Beskrivelse

Minigolf er for alle, der ønsker lettere motion i frisk luft og vil have en sjov og spændende ugentlig eftermiddag sammen med andre.


Minigolfbanen, der er en af Danmarks nyeste og bedste, er anlagt smukt i haven på Spraglehøjgaard, Spraglehøjvej 1, 4040 Jyllinge.


Tilmelding til Hold 1, der spiller fra kl. 13.30 – 15.00
Vi spiller i sæsonen på to hold a’ 1,5 time – enten fra kl. 13.30 eller kl. 15.00. Der spilles med op til 15 deltagere pr. hold. Holdet deles på spilledagen således at 3 spiller sammen i en gruppe. Grupperne starter samtidigt fordelt på 5 baner. Alle kan deltage – mænd og kvinder, øvede såvel som nybegyndere. Vores aktivitetsansvarlige hjælper med at sammensætte holdene.


Du må kun tilmelde dig et af holdene. Ønsker du at skifte hold, skal dette aftales med Kontoret i Værestedet og kan kun ske, hvis der er ledige pladser på det ønskede hold.


Bliver et hold fuldtegnet, dvs. 15 tilmeldte, oprettes der venteliste og der skabes dermed mulighed for senere indtræden på et hold. Kontingent skal først betales, når og hvis man går fra venteliste til aktiv spiller. Kontoret i Værestedet styrer ventelister i samarbejde med vores Aktivitetsleder.


Der er instruktion til de spillere, der har behov for det. Spillet gennemføres efter gældende spilleregler og Minigoldklubbens adfærdsregler og anvisninger. Minigolfklubben stiller frit køller, bolde og spilleskemaer til rådighed.


Læs venligst brugerguide, vejledninger og regler m.v. via indsatte link:

Jyllinge Mini Golf: Link til start hjemmeside


Brugerguide og vejledninger: Link "Godt begyndt med minigolf"

Baneplan: Link Baneplaner

Adfærdsregler: Link Adfærdsregler


Bliv inspireret af minigolf på YouTube: Link til Minigolf Trick Shots 3

Aktivitetsansvarlig og underviser:
Jørgen Poulsen, tlf. 3117 7193, e-mail: jopatuarfik@hotmail.com 


Prisen for sæsonen 1. maj – 1. oktober 2020 udgør kr. 150,00.
(Deltagelse kræver ikke medlemskab af Ældre Sagen Gundsøs Hobbyklub men medlemskab af Ældre Sagen)


Drikkevarer i form af øl, sodavand og mineralvand kan købes for p.t. 10 kr. per genstand i Minigolfklubben. Mineralvand må under spillet medtages på banen. Øvrige drikkevarer skal nydes udenfor banen.

Tilmelding onsdage fra den 15. januar 2020 – til 1. april 2020
- på kontoret, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge, kl. 9.30 – 14.30 samt on-line i samme periode.


Ved evt. senere tilmelding i sæsonen betales fuldt kontingent på 150 kr. Betalt kontingent refunderes ikke ved evt. udtræden. Ved skift af hold overføres betalt kontingent.


Spørgsmål
Har du spørgsmål til Minigolf, er du velkommen til at kontakte aktivitetleder Jørgen Poulsen eller Ældre Sagen Gundsøs kontor, sidstnævnte onsdag kl. 9.30 – 14.30.

Læs vores folder om Minigolf - hent den via dette link:


Folder


Når der bliver åbnet for tilmelding "on-line", bliver der vist en rød knap for ”Tilmeld” ved aktiviteten. Tryk på den og følg vejledningen. *


Knappen vil være synlig så længe, som der kan ske tilmelding herunder til venteliste.


*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 

Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.