Andet

Morgenbord

Vi indleder den nye sæson med det store lækre morgenbord - ledsaget af en lille en til halsen samt musik og sang. Efter morgenbordet præsenteres Årskatalog 2020/21. Kontoret åbner denne dag først kl. 13.

TILMELDING STARTER D. 20.05.2020 KL. 09.30

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

65 kr.

Hvornår

26.08.2020 kl.10.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja
Adgang til teleslynge: Ja

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, Jyllinge

Beskrivelse

Så skyder vi sæsonen 2020/21 i gang.


Vi starter som sædvanlig med det store morgenbord og serverer kaffe/te, brød, smør, pålæg, ost og marmelade. Vi skåler i en lille en til halsen, og vi tester stemmerne med morgensang.

Under morgenbordet vil vi kunne nyde dejlige musikalske toner fremført af pianist Paul Hostrup-Jessen. 


Efter morgenbordet præsenteres årets program - fyldt med årets faste ugentlige aktiviteter og engangsarrangementer. Læs mere om programmet og om tilmeldinger til de enkelte arrangementer nedenfor.


Kontoret åbner denne onsdag først ca. kl. 13.

Pris kr. 65,00.


Tilmelding kan ske onsdage fra den 20. maj 2020 
- på kontoret, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge, kl. 9.30 – 14.30 samt on-line fra samme dag.

Når der bliver åbnet for billetter "on-line" her på hjemmesiden, bliver der vist en rød knap for ”Tilmelding” ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen.*Knappen vil være synlig, og køb kan foretages, indtil alle udbudte billetter er solgt, eller udbuddet tages af. Når det sker, forsvinder tilmeldingsknappen ved arrangementet.*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 


Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.


Aktiviteter og arrangementer for sæsonen
Årets mange spændende aktiviteter er beskrevet i Årskatalog 2020/21, der omdeles til alle medlemmer i juli 2020 og samtidig vises som PDF-fil nederst på forsiden af vores hjemmeside. Alle arrangementer vil tillige være beskrevet her på hjemmesiden.

Man vil løbende kunne tilmelde sig herunder købe billetter til det enkelte arrangement fra den dag, som står beskrevet ved arrangementet. Til ture ud af huset vil der ligeledes stå en dato, fra hvilken billet kan købes eller i nogen tilfælde forudbestilles.


Det betyder, at man løbende tilmelder sig eller køber billetterne gennem sæsonen, og ikke skal købe billetter til mange arrangementer samtidig. Tilmelding kan først ske fra den dato, som står angivet i vores program. I øvrigt sker tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding til et arrangement via Kontoret
I den kommende sæson vil man fortsat kunne tilmelde sig et arrangement, herunder betale sine billetter kontant eller med Dankort på kontoret. PS! Husk at medbringe dit medlemskort, når du skal købe billet.


Tilmelding kan ligeledes ske via hjemmesidens booking-systemet
Det betyder, at du kan tilmelde dig til et arrangement via vores hjemmeside næsten på samme måde, som hvis du bestiller en teater- eller biografbillet over nettet. Når der åbnes for salg af billetter til et arrangement på kontoret, bliver der samtidig åbnet for salg via hjemmesiden. Ved enkelte arrangementer åbner salget via nettet dog først et par timer senere. Dette fremgår da under det enkelte arrangementer.


På forsiden af hjemmesiden bliver de to førstkommende arrangementet løbende vist. Når du klikker på arrangementet, bliver der vist en uddybende beskrivelse bl.a. med tid, sted og pris - og i hvilken periode, du kan tilmelde dig.

Når tilmeldingsmuligheden er frigivet, kan du tilmelde dig til arrangementet ved at trykke på knappen "Tilmeld". Du skal herefter blot anføre dit medlemsnummer og din fødselsdato. Når du herefter trykker på ”Hent oplysninger”, bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer, eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne, eller rette disse.


Hvis I er flere, der er medlemmer under det samme medlemsnummer, kan du tilmelde den anden person ved at markere i boksen. Herefter gennemfører du betalingen med dit kreditkort eller med MobilePay. Når du er færdig med bestillingen, modtager du automatisk en e-mail med bekræftelse på din tilmelding. Du kan endvidere udskrive en kvittering. Mailen eller den udskrevne kvittering, er din billet til arrangementet, så husk at medbringe den sammen med dit medlemskort.Vel mødt til sæson 2020/21.