Underholdning

2019/20-05 SIX FOOT STOMPERS - New Oreans- og Dixieland-jazz

SIX FOOT STOMPERS er et dansk jazzorkester, hvis historie går tilbage til 1991, hvor 6 musikere blev enige om at "stampe" et traditionelt jazzband. Musikstilen har rødder i den traditionelle swingende New Orleans- og Dixielandjazz med kendte swingnumre og evergreens samt egne numre. UDSOLGT!

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

150 kr.

Hvornår

23.10.2019 kl.16.30

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, Jyllinge

Beskrivelse

OBS! UDSOLGT


Kom og vær med til et festligt jazzarrangement med swingende traditionel jazz.

Vi skal opleve god gammeldags glad og skøn jazz – som vi lærte den at kende i 50-erne og 60-erne, swingende og med masser af kendte sange og en stemning helt i top.


Lidt om orkestret og deres repertoire:

SIX FOOT STOMPERS blev dannet i 1991 og har gennem alle årene haft en meget stabil sammensætning. I de senere år er der sket en fornyelse, men de gode gamle jazzdyder bibeholdes – tilsat de nye bandmed­lemmers musikalske indsats.


Sammen repræsenterer orkestret en musikstil, som har rødder i New Orleans- og Dixielandjazz - iblandet de krydderier, som et levende og nutidigt orkester bibringer uden at gå på kompromis.


Repertoiret: Alle, dem I kender, og så nogle I ikke lige kender....


Bandet har deltaget i Copenhagen Jazzfestival, Swingin’ Copenhagen, Dresden Dixieland Festival, Snake City Jazzfestival i Slangerup, Hällevik Trad Jazzfestival, Allinge Jazzfestival, og medvirket i store som små internatio­nale jazzevents i Grønland, Sverige, Tyskland, Polen, Italien, og naturligvis ikke mindst adskillige gange i jazzens fødeby New Orleans. Og selvfølgelig blandt de mange danske musiksteder rundt om i landet. De har spillet på Gulddyssegården – hør klip nedenfor.


Bandet er tit og ofte på Jazz-Bus-Tour - blandt andet til Berlin, Berleburg, Hamborg, Svendborg, hvor en moderne luksusbus fyldes op med glade gæster, som nyder såvel turene som musikken - for SIX FOOT STOMPERS er naturligvis med og giver op til flere koncerter på lokale cafeer eller restauranter.


SIX FOOT STOMPERS er på banen med stor optimisme og har stor lyst til at fortsætte sin optræden i jazzklubberne rundt omkring i landet. Og glæder sig rigtigt meget til at spille hos Ældre Sagen i Værestedet – Jyllinges hyggelige spillested, hvor der er skabt tradition for god musik og mad.


Arrangementet gennemføres over samme læst som vores største musiksucces i 2018 ”Irsk aften” og jazzkoncerterne i 2019 med Savoy Jazzmen og Louisiana Jazzband med Daimi. Dvs. indledes med musik og sang, som de fleste kender og holder af. I pausen serveres en let middagsanretning til alle - festskinke med sennep, kartofelsalat samt 2 salater, og flute og aftenen afsluttes med endnu mere god jazzmusik.


Vil du være sikker på at komme med til denne fest, så skal du nok være hurtig.

Prisen for musik, sang og mad er kr. 150,00.

Drikkevarer kan købes under arrangementet til sædvanlige fornuftige priser.

Billetter sælges onsdage fra den 11. september 2019 
- på kontoret, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge, kl. 9.30 – 14.30 samt on-line fra samme dag.


Tilmelding til arrangementet kan ske på kontoret frem til onsdag den 16. oktober kl. 14.30, og på hjemmesiden frem til søndag den 20. oktober 2019 kl. 16.00.


Når der bliver åbnet for billetter "on-line", bliver der vist en rød knap for ”Tilmelding” ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen.*


Knappen vil være synlig, og køb kan foretages, indtil alle udbudte billetter er solgt, eller udbuddet tages af. Når det sker, forsvinder tilmeldingsknappen ved arrangementet.


*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 

Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.Lyt til en smagsprøve ”SIX FOOT STOMPERS" fra Copenhagen Jazzfestival juli 2019:

Six Foot Stompers på Højbro Plads juli 2019

Bandets medlemmer: 
Lars M. Nielsen, forførende bas. Mogens Eghjort, skøn trompet; Torben Junker, fin-fin banjo; Jens Brandt, herlig clarinet og vokal; Torben Mikkelsen, inspirerende trommer; Gunnar Bay, dejlig basun og sang.