Underholdning

2019/20-23 Sæsonafslutningsfest med Blå Mandag Jazzband

Årets sæsonafslutning bliver en aften med swingende traditionel Dixieland JAZZ leveret af Blå Mandag Jazzband med sangerinden Lisa M. Bentzen i front. En aften fyldt med glæde og smil og traditionelle swingende New Orleans- og Dixielandjazz – samt lækker festmenu.

TILMELDING STARTER D. 22.04.2020 KL. 09.30

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

225 kr.

Hvornår

27.05.2020 kl.18.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja
Adgang til teleslynge: Ja

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge

Beskrivelse

Kom og vær med til en festligt afslutningsfest med swingende Dixieland Jazz.

Vi skal opleve god gammeldags swingende Jazz – fremført af et super godt jazzorkester, som har levet sammen i 35 år. Vi får masser af kendte numre, og stemningen vil med garanti blive helt i top.


Lidt om orkestret og deres repertoire:
"Sommersolen skinner" er en melodi, der efterhånden er kendt af de fleste, - og det er det livsbekræftende centrum i Blå Mandags musikalske univers!


Blå Mandag har sendt os denne hilsen til os i Gundsø:

Det er altid en stor fornøjelse for os at være sammen med de skønne mennesker, der nyder den glade, humørsmittende Dixielandjazz. Vores varemærke er: “Vi ønsker med humør og smittende livsglæde, at formidle den gode gamle "træskojazz" til vores publikum. Og vi glæder os over, at så mange medlemmer i Ældre Sagen Gundsø elsker den samme musik.


Det er vigtigt for os, at vores optræden fremkalder glæde og smil, -og det hænder også, at man får sig et godt grin!


Alt dette samtidig med, at vi leverer flot New Orleans og Dixielandjazz indpakket i lækre arrangementer og krydret med en af de flotteste sangstemmer, man kan drømme om, når vores sangerinde Lisa M. Bentzen lægger stemme til spændende jazzsange.


Vores repertoire er efter 35 år så righoldigt, at vi aldrig løber tør for numre. Det er sjældent, at publikum ikke kan få deres ønsker og opfordringer opfyldt!


Orkesteret har i de seneste år turet rundt til de fleste danske jazzklubber og festivaler, - samt til festivaler i Sverige, Norge, England, Irland og Tyskland, hvor vi som regel bliver bedt om at vende tilbage! I 2019 er vi foreløbig engageret til: “Dresden Dixieland Jazzfestival” i Tyskland, “Copenhagen Jazzfestival”, "Maribo Jazzfestival" på Lolland, “Silda Jazzfestival” i Norge, "Snake City Jazzfestival" (Slangerup) og option for “Cork Guiness jazzfestival” i Irland.


Glæd jer til et humørfyldt jazzsamvær med Blå Mandag - "Vi er ikke bedre end de bedste!" – som Blå Mandag ydmygt slutter denne hilsen.


Arrangementet gennemføres over samme læst som vores største musiksucces i 2018 ”Irsk aften” og jazzkoncerterne i 2019 med Savoy Jazzmen, derefter Louisiana Jazzband med Daimi og senest SIX FOOT STOMPERS. Dvs. indledes med musik og sang, som de fleste kender og holder af. I pausen serveres en lækker afslutningsmenu – lakseforret og oksefilet med det hele, og aftenen afsluttes med endnu mere god jazzmusik.


Vil du være sikker på at komme med til sæsonafslutningsfesten, så skal du nok være hurtig.Prisen for musik, sang og mad er kr. 225,00.
Drikkevarer kan købes under arrangementet til sædvanlige fornuftige priser.Billetter sælges onsdage fra den 22. april 2020
- på kontoret, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge, kl. 9.30 – 14.30 samt on-line fra samme dag.


Tilmelding til arrangementet kan ske på kontoret frem til onsdag den 20. maj 2020 kl. 14.30, og på hjemmesiden frem til søndag den 24. maj 2020 kl. 16.00.


Når der bliver åbnet for billetter "on-line", bliver der vist en rød knap for ”Tilmelding” ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen.*


Knappen vil være synlig, og køb kan foretages, indtil alle udbudte billetter er solgt, eller udbuddet tages af. Når det sker, forsvinder tilmeldingsknappen ved arrangementet.


*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 


Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.


Lyt til en smagsprøve fra Copenhagen Jazzfestival med Blå Mandag


Lyt til Blå Mandag


Blå Mandag Jazzband er et traditionelt jazzorkester bestående af 6 glade gutter i en moden alder og en skøn sangerinde: Trompet og kunstner: Erik Lund Hansen, Trombone og jyde: Henning Friis, Klarinet og direktør: Jørgen Christensen, Banjo og becifringsmester: Ernst Scheufens, Bas og konferencier: Kåre Sigvertsen, Trommer og pulsholder: Hugo Scheel, Vokal Lisa M. Bentzen.