Underholdning

2019/20-16 Italiensk festaften med Walter Clerici & Lars Grand

Vi skal møde Walter Clerici & Lars Grand, der underholder med kendte italienske og danske sange akkompagneret af deres instrumenter, guitar og harmonika. Med deres gode stemmer tryllebinder de publikum med den helt unikke stemning af Italien. Vi skal nyde et dejligt italiensk aftensmåltid undervejs

Tilmeldingsfrist 22.03.2020 kl. 16.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

150 kr.

Hvornår

25.03.2020 kl.16.30

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge

Beskrivelse

På vores rejse Europa rundt skal vi denne onsdag eftermiddag og aften en tur til Italien krydret med danske viser.Vi får besøg af Walter Clerici & Lars Grand, der vil underholde os med kendte italienske og danske sange akkompagneret af deres instrumenter - guitar og harmonika. Der bliver humør, stemning og gang i den, når der synges numre som ”O’ Sole Mio”, ”Marina”, ”Oh mamma”, ”Volare” sammen med danske viser som ”Det var på Capri” og ”Når lygterne tændes”.


Walter Clerici har italienske rødder og både synger og taler sproget, mens Lars Grand fra Roskilde bidrager med en perlerække af danske viser og sange, som folk kan synge med på. De er begge rutinerede entertainere og har både overblik og humor under deres optræden.


Walter Clerici, der er født i Milano og bosat i København, startede med at synge og spille guitar som 14-årig. Walters første forbilleder var Santana, Eric Clapton, Jimi Hendrix og Django Reinhardt, og igennem tiden har han spillet næsten alle stilarter i musikkens verden. I de seneste 15 år har Walter Clerici specialiseret sig i italiensk og latin-pop på professionelt niveau.Lars Grand har specialiseret sig i – ud over at synge sine egne sange – at synge de gode gamle sange og viser, som vi kender dem fra John Mogensen, Otto Brandenburg og Poul Reichhardt. Lars underholder i koncertsale såvel som i foreninger som vores, hvor han spiller og synger - og har autenticiteten og humoren i behold! Lars’ instrument er harmonikaen.Der lægges op til en usædvanligt festlig og stemningsfuld musikoplevelse med duoen.


Et par musikalske smagsprøver:


Lyt til duoen 1


Lyt til duoen 2Vi indleder eftermiddagen kl. 16.30 med musik og sang i 45 minutter, hvorefter vi den næste gode time skal nyde et dejligt italiensk måltid. Og vi slutter aftenen som vi begyndte – med musik og sang. Dørene åbnes til salen ½ time før arrangementet.


Vin, øl og vand kan købes til sædvanlige gode priser.


Pris kr. 150,-

Billetter sælges fra onsdag den 19. februar 2020 på kontoret fra kl. 9.30 – 14.30 samt on-line samme dag på vores hjemmeside https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/gundsoe


Tilmelding til arrangementet kan ske på kontoret frem til onsdag den 18. marts kl. 14.30 og på hjemmesiden frem til søndag den 22. marts 2020 kl. 16.00.


Når der bliver åbnet for billetter "on-line", bliver der vist en rød knap ”Tilmeldinger” ved arrangementet. Trykpå den og følg vejledningen*.Knappen vil være synlig og køb kan fortages indtil alle udbudte billetter er solgt eller udbuddet tages af jf. evt. anført frist eller senest på arrangementsdagen. Når det sker, forsvinder købsknappen ved arrangementet.*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hentoplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller ered den helt unikke stemning af Italien. Vi skal nyde et dejligt italiensk aftensmåltid undervejs.

Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.