Foredrag og møder

2019/20-19 Informationsmøde om øjensygdomme

Lær øjnenes sygdomme at kende inden de fratager dig synet. Nogle symptomer kræver akut behandling. Men hvilke? I samarbejde med Øjenforeningen i Danmark afholdes informationsmøde om de hyppigst forekommende øjensygdomme, der typisk rammer ældre over 60 år. Der serveres kaffe og kage.

TILMELDING STARTER D. 01.04.2020 KL. 09.30

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

For alle

Pris medlemmer

25 kr.

Pris ikke medlemmer

25 kr.

Hvornår

06.05.2020 kl.16.30

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja
Adgang til teleslynge: Ja

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge

Beskrivelse

Bevar Synet

Øjenforeningen i Danmark og Ældre Sagen Gundsø inviterer til Foredrag om hjælp til at bevare synet.

Onsdag den 6. maj 2020 kl. 16.30 i Værestedet, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge

Lær sygdommene at kende - inden de fratager dig synet.

Nogle af disse symptomer kræver akut behandling. Men hvilke?

Vi inviterer sammen med Øjenforeningen i Danmark og 2 øjenlæger til et informationsmøde om de hyppigst forekommende øjensygdomme, der typisk rammer ældre over 60 år.

Rigtig mange ældre kender meget lidt til øjensygdomme og endnu mindre til symptomerne på dem. Det er trist, for det forhindrer dem i at komme rettidigt i behandling, når de bliver ramt, hvorved de risikerer at miste synet i alvorlig grad.

Og det kan gå stærkt: En alvorlig trussel er for eksempel alderspletter på nethinden (AMD), som i sin aggressive form kan halvere synsevnen på 3. mdr.

Typiske symptomer på, at noget er galt: Bevægelige fluer mod lys baggrund, lysglimt ved højlys dag, en mørk skygge nedadtil mod næsen, tågesyn om dagen – blænding om natten. Skæve vægfliser og buede flagstænger, uskarpt område centralt i synsfeltet, som følger blikket, væltede glas på bordet gentagne gange, månen ses med dobbeltkontur.

Arrangementet er for bestyrelsen tilrettelagt af Anthony Thompson.


Pris kr. 25,- inkl. kaffe og kage

Billetter sælges fra onsdag den 1. april 2020 på kontoret kl. 9.30
- 14.30 samt on-line fra samme dag på www.ældresagengundsø.dk

Når der bliver åbnet for billetter "on-line", bliver der vist en rød knap for "Tilmelding" ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen*.

Knappen vil være synlig og køb kan fortages indtil alle udbudte billetter er solgt eller senest på arrangementsdagen. Når det sker, forsvinder købsknappen ved arrangementet.

*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 


Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.