Andet

2019/20-18 "Danmark spiser sammen

Kom med til “Danmark Spiser Sammen” i uge 17. Ældre Sagen inviterer til lækker Frokost Café, hvor de, der er lidt alene, kan få den gode oplevelse af, at nyde et godt måltid sammen med andre. Invitationen gælder alle – og ikke mindst ældre, der har lyst til en god oplevelse i fællesskab med andre.

TILMELDING STARTER D. 18.03.2020 KL. 09.30

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

For alle

Pris medlemmer

25 kr.

Pris ikke medlemmer

25 kr.

Hvornår

25.04.2020 kl.12.30

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja
Adgang til teleslynge: Ja

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge

Beskrivelse

Kom og spis sammen med andre under mottoet, “Danmark Spiser Sammen” i uge 17, denne gang som lørdags Frokost Café i Værestedet Jyllinge.

Ældre Sagen Gundsø inviterer til en lækker Frokost Café, hvor de, der er lidt alene, kan få den gode oplevelse af at nyde et måltid sammen med andre.

Invitationen gælder for alle, der er alene, eller som bare har lyst til at nyde et måltid i selskab med andre.
Ældre Sagen var i 2014 initiativtager til stiftelsen af Folkebevægelsen mod Ensomhed, og bevægelsen består i dag, foruden af Ældre Sagen, af over 70 organisationer, kommuner og virksomheder.

Årsagen til at tage dette initiativ, er, at mere end 210.000 voksne og 20.000 børn er ramt af svær ensomhed.

Vi bliver forkælet med lækker mad - og med god musik under hele arrangementer. 


Vi skal også synge lidt gode Gamle Danske Sange, så kom og vær med og få nogle gode timer sammen med andre. Invitationen gælder for alle, der er alene, eller som bare har lyst til at nyde et måltid i selskab med andre.

Pris kr. 25,- Ja, prisen er kun femogtyve kroner inkl. en genstand, vin, øl eller vand – samt en kop kaffe.


Billetter sælges fra onsdag den 18. marts 2020 på kontoret kl. 9.30 - 14.30 samt online fra samme dag her på hjemmesiden.

Når der bliver åbnet for billetter "on-line", bliver der vist en rød knap for "Tilmelding" ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen*.

Knappen vil være synlig og køb kan fortages indtil alle udbudte billetter er solgt eller senest på arrangementsdagen. Når det sker, forsvinder købsknappen ved arrangementet.

*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 

Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.