Underholdning

2019/20-11 Nytårsbobler 2020 med Fede Finn og Funny Boyz (UDSOLGT)

Kom med til Nytårsbobler i Ældre Sagen Gundsø og oplev et brag af en boblende nytårsfest med Fede Finn og Funny Boyz Trio. Man kommer i super humør, når de fede trækker i arbejdstøjet og fyrer den af. Der serveres Cava og kransekage. Under hele forestillingen kan købes drikkevarer i baren. UDSOLGT

Tilmeldingsfrist 05.01.2020 kl. 16.00
Venteliste

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

95 kr.

Hvornår

08.01.2020 kl.19.00

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge

Beskrivelse

Nytårsbobler onsdag den 8. januar 2020 kl. 19 i Værestedet, Kirkebjergvej 8, Jyllinge.

Dørene åbnes til festsalen kl. 18.30.

Nytårsbobler med CAVA og kransekage, musik og fællessang.

Vi får besøg af ingen mindre end Fede Finn og Funny Boyz Trio der underholder, synger og spiller som mange har oplevet trioen på TV. Det bliver et Nytårsfest lidt ud over det sædvanlige – et brag af en boblende nytårsfest med Fede Finn og Funny Boyz Trio.

Man kommer i super humør, når de fede trækker i arbejdstøjet og fyrer den af. Og alle kan synge med på nogle af de kendte sange og ellers kan alle givet nynne og klappe med denne aften.

Bandet kommer i 2019 rundt til 100 spillesteder i Danmark samt er på Europa tourné til bl. a Oslo, London og Paris. Og de har spillet i Viborg:

Lyt til Fede Finn & Funny Boyz i ViborgSå der er garanti for, at de er i topform, når de besøger Ældre Sagen Gundsø lige efter Nytår.

Undervejs i de festlige toner, skal vi skåle i CAVA og ønske hinanden Godt Nytår.

Kom og vær med til at gøre denne aften festlig og uforglemmelig.

Pris kr. 95,- 


Billetter sælges fra onsdag den 20. november 2019 på kontoret kl. 9.30 - 14.30 samt online fra samme dag her på hjemmesiden. 


Når der bliver åbnet for billetter "on-line", bliver der vist en rød knap for "Tilmelding" ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen*. 


Knappen vil være synlig og køb kan fortages indtil alle udbudte billetter er solgt eller udbuddet tages af senest på arrangementsdagen. Når det sker, forsvinder købsknappen ved arrangementet. 


*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse. 

Betalingen kan gennemføres enten ved benyttelse af kreditkort eller MobilePay. Vælg den ønskede betalingsmetode og følg vejledningen.