It

2019/20-IT06 - IT Inspirationsdag: At handle på nettet - på den gode måde

Få mere glæde af den digitale verden. Ældre Sagen Gundsø hjælper dig på vej med vore inspirationsdage. Måske tænker du: Tør jeg handle på nettet? Hvordan kan man spare penge? Hvad er E-mærkning? Er du usikker, så kom og hør om muligheder, - og om, hvordan man handler sikkert på nettet.

Tilmeldingsfrist 04.03.2020 kl. 12.30
Tilmeld

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Hvornår

04.03.2020 kl.12.30-13.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, Jyllinge

Beskrivelse

Denne onsdags Inspirationsdag handler om, hvordan du kan få mere glæde af den digitale verden ved at benytte muligheden for at handle på nettet. Det kan være alt fra at købe billetter til en tur i biografen eller en ferie. Det kan også være ved indkøb af varer, fx store ting som en vaskemaskine eller fryser. Handler du på nettet, kan du ofte slippe for at køre langt efter tingene og have udfordringer med at slæbe dem med hjem.

Har du ikke prøvet at handle på nettet før, så står spørgsmålene sikkert i kø. Tør jeg handle på nettet? Hvordan kan man spare penge? Hvad er E-mærkning? Og hvad med betaling og returret?


Er du usikker, så kom og hør om mulighederne, - og om, hvordan man handler sikkert på nettet.

Har du interesse for at få mere viden om IT, enten som inspiration til, hvad IT kan gøre for dig i din hverdag – eller hvor du sammen med os går skridtet videre med et IT Kursus. Med et IT kursus kan du lære at få mest muligt ud af din PC, tablet (iPad m.v.) eller mobiltelefon – og af internettet.

Du kan møde vore IT-folk i IT Caféen i Værestedet, Kirkebjergvej 8, Jyllinge, alle onsdage, hvor kontoret holder åbent – dvs. året rundt – bortset fra i ferieperioderne. IT Caféen er bemandet onsdage fra kl. 12.30 – 14.30. Du kan som medlem blot møde op og få en snak om, hvad du kunne have brug for af IT viden. Kom i god tid, helst ikke senere end kl. 13.30.

Det er gratis at få hjælp og rådgivning i IT Caféen. Det gælder også al undervisning. Vil du deltage på et af vores kurser, der strækker sig over flere onsdage, skal du dog være medlem af Hobbyklubben. Kontingent til Hobbyklubben er 100 kr./kalenderår. Med et medlemskab af Hobbyklubben kan du så deltage i alle Aktiviteter i og omkring Værestedet, hvis der er plads på holdene. For kontingentet får du gratis kaffe, the og service, når du deltager i en aktivitet.

Læs mere om vore IT tilbud i Årskataloget, på vores hjemmeside under Aktiviteter og kursus/IT, samt i vores IT-folder, "Vi kan hjælpe dig på vej i IT verdenen". Folderen udleveres fra Kontoret og IT Caféen.

Spørgsmål og vejledning:


Kontakt os i IT Caféen onsdage 12.30 – 14.30, samt på Kontoret onsdage 9.30 – 14.30

– eller ring til vores IT Aktivitetsansvarlige: Hugo Klitgaard – tlf. 23 24 46 09

Pris: Gratis for medlemmer af Ældre Sagen Gundsø.

Tilmelding:


onsdage fra 14. august 2019 kl. 9.30 – 14.30 på Kontoret eller i IT Caféen, fra 12.30, Kirkebjergvej 8, 4040 Jyllinge, samt on-line fra samme dag her på hjemmesiden.


Når der bliver åbnet for tilmelding "on-line", bliver der vist en rød knap ”Tilmeldinger” ved arrangementet. Tryk på den og følg vejledningen*.


Knappen vil være synlig, og tilmelding kan fortages, indtil alle udbudte pladser er reserveret, eller udbuddet tages af, jf. evt. anført frist eller senest på arrangementsdagen. Når det sker, forsvinder tilmeldingsknappen ved arrangementet.


*) Vejledning ved on-line-køb: Du skal anføre dit medlemsnummer og din fødselsdag. Tryk derefter på "Hent oplysninger". Herefter bliver alle registrerede data vist. Hvis dit telefonnummer eller mailadresse mangler eller er forkert, har du mulighed for at anføre oplysningerne eller rette disse.