Spil

Whist

Alle er velkomne til at deltage. Også selv om det er længe siden, man har spillet eller aldrig har spillet. Der er altid frisk kaffe på kanden. Øl, vand og vin kan købes. Man skal være medlem af vores Hobbyklub - års-kontingent 100 kr. Aktivitetsleder Whist: Viggo Jensen, tlf. 2449 6293.

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Hvornår

Alle uger
Onsdag kl. 10:00 - 14:00
Man skal være medlem af vores hobbyklub 100 kr. årligt

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Ældre Sagen Gundsø

Mødested

Værestedet, Kirkebjergvej 8, Jyllinge

Beskrivelse

Har du lyst til at spille whist, så er det en af Ældre Sagen Gundsøs faste onsdagssaktiviteter i Værestedet. Se spilledage nedenfor.

Alle er velkomne til at møde op og deltage. Også selv om det er længe siden du har spillet eller aldrig har spillet. Der er altid frisk kaffe og the på kanden. Øl, vand og vin kan købes. 

Man skal være medlem af Ældre Sagen Gundsø og af vores Hobbyklub for at deltage i aktiviteter i Værestedet som fx whist. Årskontingent kr. 100,-. Se mere via dette link: Ældre Sagen Gundsø - Hobbyklubben

Der spilles whist hver onsdag i Værestedet mellem kl. 10 og 14


Vil du gerne lære at spille whist eller kan du allerede, skal du bare møde op. Du er velkommen hver onsdag, og man tager sig kærligt af nybegyndere. Hvis du har kunnet spille whist i din ungdom, men ikke længere kan huske spillet, er du også velkommen til at komme og blive opdateret.

I frokostpausen spiser man sammen, idet hver især har medbragt sin madpakke. Der kan købes vand og øl til moderate priser. Kaffen er gratis, når du er medlem af Hobbyklubben.

Bare mød op, vi har plads til mange flere, som kunne have interesse i at spille whist.

Vi spiller sidste gang før sommerferien den 22. maj 2019, og igen fra 14. august 2019 og alle onsdage frem til 18. december 2019 (dog ikke 21.08.). I 2020 spiller vi igen fra 8. januar og frem til 27. maj 2020.  

Aktivitetsleder Whist: Viggo Jensen, tlf. 2449 6293