Spil

Krolf

I samarbejde med Senioridræt i Jyllinge og Roskilde kommune har vi fået anlagt en bane, hvor vi spiller mandage og torsdage. Ældre Sagen har køller og kugler. Man skal være medlem af Hobbyklubben. Spørgsmål og tilmelding: Kontakt Kontoret. Aktivitetsleder: Jørgen Bent Hansen, tlf. 2029 5303.  

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

Kun for medlemmer

Pris medlemmer

Gratis

Gratis

Hvornår

Alle uger
Mandag kl. 13:00 - 00:00
Torsdag kl. 10:00 - 00:00
Aktivitetsleder Jørgen Bent Hansen

Tilmelding

Tilmelding kontoret, Værestedet.

Mødested

På krolfbanen ved tennisbanerne over for Jyllinge Hallerne.

Beskrivelse

Vi spiller Krolf 2 gange om ugen.

Denne nye folkesport, er kommet til Jyllinge, og Ældre Sagen Gundsø har sammen med Roskilde Kommune og Senioridræt i Jyllinge fået etableret en Krolfbane ved tennisbanerne over for Jyllinge Hallen, hvor vores medlemmer kan spille.

Der spilles mandage kl. 13.00 og torsdage kl. 10.00, og vi har hele udstyret, køller, kugler, flag m.v., så vi er helt klar til, at du kan komme og spille med. Du får motion, masser af frisk luft og hyggeligt socialt samvær. Og vi spiller fra 1. april til oktober, når vejret er til det.

Du skal blot være medlem af vores hobbyklub (kontingent 100 kr./kalenderår), så kan du bare møde op og spille med. Se mere om Hobbykluben 2019 her på hjemmesiden. 

Vi mødes på Krolfbanen, eller et kvarter før i Værestedet. Tag din nabo med, hvis han eller hun kunne have lyst til at spille Krolf.


Aktivitetsleder: Jørgen Bent Hansen, tlf. 2029 5303