Andet

Besøgsvenner

Få en Besøgsven. Det er en frivillig, der har tid og lyst til at komme på besøg og lytte til dig. I bestemmer selv hvor ofte, I vil mødes. Fx en gang om ugen i en time eller to. Ring til vores Social-humanitære kontaktperson og Aktivitetsleder og hør mere: Lene Hannecke tlf 6084 5325

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

efter aftale
kl. 09.00 - 17.00
alle dage efter aftale ml. kl. 9.00-17.00

Særlige behov

Adgang med kørestol: Ja

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig;

Mødested

I hjemmet

Beskrivelse

Få en besgsøgsven. Det er en frivillig, der har lyst og tid til at komme på besøg og lytte til dig. Og I aftaler selv hvornår.

Besøgsvenner kommer både i private hjem og på plejehjem.

Besøgsvennen kommer som regel på besøg en gang om ugen. Under besøget kan I få en snak over kaffen, gå en lille tur, læse avisen, spille kort, eller hvad I nu har lyst til. I aftaler selv, hvornår og hvor ofte I vil mødes, og hvad I vil lave sammen.

Besøgsvennen er frivillig, fordi han eller hun også får noget ud af samværet - kort sagt fordi det er sjovt, lærerigt og livsbekræftende både for dig som besøgsvært og din besøgsven at være sammen.

Har du mere brug for at få en opringning hver eller hver anden morgen, så er dette også en mulighd i Ældre Sagen Gundsø.

Sådan får du en besøgsven

Du skal ringe til vores social-humanitære kontaktperson i Ældre Sagen Gundsø, hvis du vil have en besøgsven til at besøge dig en gang om ugen. Har du mere brug for en daglig telefonopringning, er du også velkommen til at ringe vores kontaktperson.

Vores ansvarlige kontaktpersonen vil tale med dig om dine interesser og behov, så du får en besøgsven eller telefonopringer, der passer bedst muligt til dig og dine behov.

Ring til vores social-humanitære kontaktperson og Aktivitetsleder og hør mere:
Lene Hannecke, tlf. 6084 5325.


Frivilligaftalen / Besøgsven
Vore frivillige Besøgsvenner er omfattet af aftale om frivilligt arbejde i Ældre Sagen kaldet ”Frivilligaftalen”. De frivillige er således underlagt regler som fx: vi har tavshedspligt, vi må ikke modtage gaver, ikke håndtere brugeres penge, ikke have nøgle til brugeres bolig, ikke må påtage sig ansattes arbejde, kan fremvise Ældre Sagen identitetskort, er neutral partipolitisk m.v. Vi er forsikret gennem Ældre Sagen og er registreret i Landsforeningens database for frivillige. Arbejdet sker ulønnet.Bliv frivillig

Kunne du overveje selv at blive frivillig besøgsven, er du også meget velkommen til at ringe til Lene Hannecke.

Vil du i øvrigt høre mere om dine muligheder for at blive frivillig inden for Ældre Sagen Gundsø, beder vi dig ringe til afdelingens formand, Lisbeth Daugaard, tlf. 5155 9625. 

Se i øvrigt vores artikel om at blive frivillig her på hjemmesiden.

https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/gundsoe/bliv-frivillig