Motion

Motionsvenner - Træn dig glad i eget hjem

Træn dig glad i eget hjem med en Motionven, et tilbud til alle ældre i Gundsø, som vil motionere, men som ikke kan komme til motion uden for hjemmet. Et gratis tilbud til alle, der falder inden for rammerne for at få en Motionven. Ring for aftale til Aktivitetsleder: Merete Hansen tlf. 4041 2673

Lokalafdeling

Gundsø

Hvem

For alle

Pris medlemmer

Gratis

Pris ikke medlemmer

Gratis

Hvornår

alle dage efter aftale
kl. 09.00 - 17.00

Tilmelding

Tovholder Merete Hansen tlf. 40412673

Mødested

Vi mødes i hjemmet hos motionsværten

Beskrivelse

Træn dig glad i eget hjem. Få motion hos Ældre Sagen Gundsø.

Motion i hjemmet er et gratis tilbud til ældre, som har svært ved at komme uden for eget hjem for at lave motion.

Ældre Sagen Gundsø har frivillige Motionsvenner, som kan tage hjem til dig for at lave en lettere form for motion sammen med dig. Motionen tilpasses efter, hvad du selv mener, du kan klare. Det vil typisk være 1-2 timer én gang om ugen.

Tilbuddet er for dig, som efter genoptræning gerne vil have støtte til at fortsætte træningen hjemme eller bare gerne vil i gang med en lettere form for motion, fx stolegymnastik.

Hvis du har lyst til at gå en tur - med eller uden rollator - er det også en mulighed.

Vi kan desværre ikke imødekomme ønsker om motion i hjem, hvor der bliver røget.

Tidspunkt for motion: Efter aftale alle hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00.


Kontakt os for yderligere information:  

Aktivitetsleder for motionsvenner: Merete Hansen
tlf. 40 41 26 73 / e-mail: merete@dragevej.dk

- eller motionsven Inger Duedahl
tlf. 29 41 73 72 / e-mail: ingerduedahl@gmail.com


For motionsaftale: Kontakt aktivitetsleder Merete Hansen


Motionsvenner
Vore frivillige Motionsvenner er omfattet af aftale om frivilligt arbejde i Ældre Sagen kaldet ”Frivilligaftalen”. De frivillige er således underlagt regler som fx: vi har tavshedspligt, vi må ikke modtage gaver, ikke håndtere brugeres penge, ikke have nøgle til brugeres bolig, ikke må påtage sig ansattes arbejde, kan fremvise Ældre Sagen identitetskort, er neutral partipolitisk m.v. Vi er forsikret gennem Ældre Sagen og er registreret i Landsforeningens database for frivillige. Arbejdet sker ulønnet.


Træn dig glad i eget hjem folder

Kunne du tænke dig at blive frivillig i Ældre Sagen Gundsø

Du er meget velkommen til at kontakte vores Aktivitetsansvarlige for motinsvenner Merete Hansen, hvis du vil høre mere om det at være motionsven.

Vi gør sammen en forskel for mange ældre. Og du får glæden som frivillig ved at gøre noget meningsfuldt, når du hjælper en ældre medborger med at motionere.  Samtidig bliver du en del af et frivilligteam, der lægger vægt på sammenhold og samarbejde. Du bliver "klædt godt på" til at klare opgaven.  

Vi har i øvrigt brug for frivillige til mange forskelligartede opgaver i arbejdet med at gøre tilværesen lidt bedre for et ældre menneske. Og arbejdet er slet ikke så svært, som du måske tænker. Du bliver naturligvis uddannet til de opgaver, du påtager dig. Og du bliver del af et team af engagerede frivillige som dig selv.  

Ring til afdelingens formand for en drøftelse af dine ønsker til frivilligt arbejede: Lisbeth Daugaard, tlf. 51 55 9625.


 Se også vores artkel: https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/gundsoe/bliv-frivillig