Rejser og ture

1-dags-udflugt til Sild

.

Lokalafdeling

Grindsted

Hvem

For alle

Pris medlemmer

590 kr., Prisen dækker: Buskørsel, sejltur, guide på Sild, kaffe og rundstykke, aftensmad m/ 2 retter mad m.m

Pris ikke medlemmer

590 kr., Prisen dækker: Buskørsel, sejltur, guide på Sild, kaffe og rundstykke, aftensmad m/ 2 retter mad m.m

Hvornår

31.08.2020 kl.08.00

Tilmelding

Bindende tilmelding med oplysning om: Navn, Adresse, tlf.-/mobilnummer og @-adresse samt nærmeste pårørendes tlf./mobilnr. …senest den 14. aug. 2020 til Ingrid Christensen på: 23295067 eller e-mail: ingridlschristensen@godmail.dk

Mødested

Turen starter fra Lidl i Grindste

Beskrivelse

Turen starter fra Lidl i Grindsted kl.: 8.00

Vi kører til Rømø, hvor vi tager færgen til Sild. Undervejs får vi en kop kaffe og et rundstykke. Når vi ankommer til øen Sild (Sylt), som man forbinder med High socity, og det er man helt i sin gode ret til, får vi en guide med i bussen, som vil vise os rundt på øen.


Vi besøger Keitum, som er øens hemmelige juvel. Byen skal opleves til fods. Smukke stråtækte huse i romantiske bondehaver, som omkranses af de frisiske stendiger, der er så typisk for stedet. Kastanje-, bøge- og lindetræer kaster en behagelig skygge for den spadserende. Eksklusive butikker, kunsthåndværkssteder, gallerier og antikvitetsbutikker frister med deres små skatte. Her spiser vi vores frokost (madpakke). Turen forsætter til den sydlige del af øen. Vi nyder eftermiddagskaffen ved bussen - i det fri.

Sidst på eftermiddagen tager vi biltoget tilbage til fastlandet. Bussen kører op på toget og så bakker vi mod fastlandet med 120 km/t. På hjemvejen finder vi et hyggeligt sted i Süder Lügum, hvor vi vil nyde vores aftensmad.

Forventet hjemkomst ca. kl. 20.30

Pris kr. 590,- Prisen dækker: Buskørsel, sejltur, guide på Sild, kaffe og rundstykke, aftensmad m/ 2 retter mad og buskaffe. Øvrige drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Bindende tilmelding med oplysning om: Navn, Adresse, tlf.-/mobilnummer og @-adresse samt nærmeste pårørendes tlf./mobilnr.
…senest den 14. aug. 2020 til Ingrid Christensen på: 23295067 eller e-mail: ingridlschristensen@godmail.dk

Ansager Turist opkræver betaling Turhjælper: Ingrid Christensen Ret til ændring forbeholdes.

Rejsedeltagerne skal som udgangspunkt være selvhjulpne eller have en ledsager med.

OBS!! Husk pas og det blå (EU)-sygesikringskort


Turarrangør (medlem af Rejsegarantifonden – Reg.nr.: 2501): Ansager Turist · Rugvænget 13 · 6823 Ansager · Tlf. 75 29 70 17 · Fax. 7529 6003 · ansagerturist@ansagerturist.dk · www.ansagerturist.dk