Hjælp og vejledning

Se hvad du har af muligheder for at få hjælp, støtte og vejledning i hverdagen. Frivillige står klar i Ældre Sagen Give

Frivillige i Ældre Sagen kan give dig en række mulighed er for hjælp og støtte i hverdagen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om de enkelte tilbud eller selv ønsker at blive frivillig i Ældre Sagen.

 

  • IT hjælp

    Ældresagen Give tilbyder IT hjælp i hjemmet, pris 50 kr. Kontakt formanden. Frivilligcenter Gi...

    Læs mere

Besøgsven

Hvad kan du bruge en besøgsven til?

Besøgsvennen er en frivillig, der har tid, lyst og overskud til at lytte til dig. Besøgsvenner er frivillig, fordi han eller hun også får noget ud af samværet - kort sagt fordi det er sjovt lærerigt og livsbekræftende for både dig og din besøgsven at være sammen.

Besøgsvennen kommer som oftest på besøg en gang om ugen. I får en snak over kaffen, går en lille tur, læser avisen, spiller kort eller hvad I nu ellers har lyst og kræfter til. I aftaler indbyrdes, hvornår og hvor tit I vil mødes.

Alle kan få en besøgsven. Henvendelse til Tove Johansen, tlf.nr.: 22515376 - mail: tovej@mvb.net

     Har du selv lyst til at være besøgsven kan du også henvende dig til Tove Johansen.

 

Bisidder.

Hvad kan du bruge en bisidder til?

Hvad var det lige din sagsbehandler sagde? Hvad var det nu bankrådgiveren gennemgik? Har jeg udfyldt de papirer jeg skal? Og nu glemte jeg igen at spørge lægen om noget.

Kender du situationen? Det kan være svært at få hold på alle detaljerne i de samtaler, der har betydning for vore hverdag.

Alle kan få en bisidder. Det er gratis og du behøver ikke være medlem af Ældre Sagen. Bisidderen har naturligvis tavshedspligt.

Ældre Sagen i Give har en bisidderordning. Har du brug for en ledsager til læge, tandlæge, advokat eller lignende så kontakt venligst Peter Jepsen tlf. 29462223