Willumsen

Gratis rundvisninger på Willumsens Museum i efteråret 2020

Willumsens Museum og Ældre Sagen i Frederikssund har søgt penge i Slots- og Kulturstyrelsens Pulje til kultur-, idræts- og foreningsaktiviteter til sårbare, udsatte og ældre under corona-krisen og har fået tilskud.

Dette betyder at ældre i Frederikssund får mulighed for gratis at deltage i rundvisninger og i kreative forløb udenfor museets åbningstid og med maksimalt 8 deltagere pr gang.
Rundvisningen varer ca 50 minutter og man får et indblik i J F Willumsens liv og kunst, når nogle af hans værker og hans tanker bagved bliver gennemgået.

Der vil være rundvisninger:
1. november
7. november og 
21. november

De kreative forløb varer ca. 2 timer og man får en smagsprøve på hvordan J F Willumsens
værker kan bruges som inspiration og udgangspunkt for eget værk. Dina Rawat fra Willumsens museum vil fortælle om kunstneren, og man får stillet en konkret opgave, som du kan arbejde videre med derhjemme, eller komme tilbage til museet.
Museet stiller materialer til rådighed.

De kreative forløb er
Tirsdag den 24. november kl 17
Tirsdag den 1. december kl 17
Tirsdag den 8. december kl 17

Der kan bestilles billetter til et eller flere af arrangementerne på Ældre Sagen Frederikssund’s hjemmeside (www.aeldresagen.dk/Frederikssund) – gå ind under arrangementer og kurser find den rundvisning eller det kreative forløb som du ønsker at deltage i og meld dig som når du køber teaterbilletter. Hvis du har spørgsmål kan du kontakte Bente Christensen 47314121

 

Sidst opdateret 06.11.2020