Seneste nyt om vores aktiviteter

Seneste nyt om vores aktiviteter

Vores dagligdag begynder efter sommerferien

Som medlem af Ældre Sagen Frederiksberg har du igen adgang til et meget bredt udvalg af aktiviteter i efteråret 2021, hvor vi i september starter et nyt program af kurser, arrangementer og socialt samvær.

 

Kontoret åbner mandag 16. august kl.09.30, men telefonerne er lukkede denne dag, som er reserveret tilmelding til efterårets aktiviteter. Dette kan ske enten online eller ved besøg på vores kontor på Howitzvej, hvor der udleveres kø-numre fra kl. 9.

 

Kontorets normale åbningstid er herefter fra 17. august:

Daglig åbningstid for besøgende mandag-fredag kl. 12-14.

Daglig åbningstid for telefonhenvendelser på 33 79 31 62, mandag-fredag kl. 12.30-14.

 

Til og med 15. august er kontorets telefon bemandet med en telefonsvarer, som jævnligt bliver aflyttet. Du kan indtale en besked. Oplys navn og telefonnummer, så vi kan ringe tilbage til dig.

 

******

Årsmøde

Bemærk venligst, at lokalafdelingens næste årsmøde nu er fastlagt til lørdag 16. oktober, hvor vi håber at se rigtig mange af jer.

Nærmere orientering kommer via annoncering i Frederiksberg Bladet og udsendelse af nyhedsbrev. 

Bestyrelsens arbejdsopgaver varetages frem til årsmødet 2021 af den hidtil siddende bestyrelse.

******

Modtag nyhedsbreve fra din lokalforening

Vi opfordrer vores medlemmer til at tilmelde sig Frederiksberg-afdelingens lokale nyhedsbrev og således få hurtig melding om ændringer og tiltag. Tryk her for at tilmelde dig. Herefter udfyldes rubrikkerne i højre side af skærmbilledet, og du er nu på listen over modtagere af Frederiksbergs nyhedsbrev.

 

 

 

 

Sidst opdateret 14.06.2021