Fremtidigt virke 2019

​Beretning om fremtidigt virke i 2019, som blev afgivet af formand Niels Hother Jakobsen på årsmødet den 10. marts 2019.

 

Vi vil (selvfølgelig) fortsætte med vores mange aktiviteter fremover. Hvis jeg skal se i den nære fremtid, er der følgende, jeg gerne vil fremhæve:

1. Busrejse til Wien i perioden 18 – 25. maj. Vi kører i bus til Wien på en uges forårs ferie. Overnatning undervejs syd for Kassel. I Wien skal vi på byrundtur i bus, vi ser Parlamentet, Statsoperaen og Hofburg. Belvedereslottet, Prater, det nye Wien. Aftentur til Grinzing. Udflugt til Schønbrunn park med mulighed for tilkøb af adgang til slottet. Det bliver en fantastisk tur. Selvom tilmeldingsfristen er overskredet ved jeg,… at der stadig er enkelte ledige pladser til turen.

2. Der er også enkelte ledige pladser på vores højskoleophold i perioden 1. til 7. september. I morgen (11. marts) er der et orienteringsmøde i Seniorhuset I.P. Schmidt kl. 14 til 16. Vil I med, så kontakt mig efterfølgende – så ordner vi det.

3. Jeg må desværre meddele at orienteringsmødet om Costa del Sol turen den 25. marts er aflyst. Det er Ældre Sagen i Middelfart, der planlagde en tur til syd Spanien fra 24. sep til 1. okt. Firmaet Combi Tours har imidlertid meddelt, at de lukker og er derfor ikke i stand til at gennemføre turen. Jeg ved, at Middelfart arbejder på at få et andet rejsebureau til at overtage, men lige nu ved jeg ikke mere.

4. Vores modeshow med forretningen Flair den 25. marts er nu (som sædvanligt) fuldtegnet.

5. Den 8. april har vi igen et arrangement med Lokal Bolig Fredericia og Lauritz.com Vejle. Kom og få dine skjulte skatte vurderet og få en uforpligtende boligsnak. Det er fra kl. 13 – 16.

6. Vi har 3 arrangementer i maj: den 14. maj har du mulighed for at blive sat ind i køb af elcykel og prøve forskellige elcykler. Det foregår i samarbejde med GF forsikring på Strevelinsvej henholdsvis fra 14 – 16 og 16 – 18.

7. Den 15. maj tager vi på bustur til Svendborg. Turen er fuldtegnet. Vi har oprettet en venteliste.

8. Den 22. maj er der tur til Samsø arrangeret af ÆS Middelfart.

9. I juni er der Besøg på Flyvestation Skrydstrup den 3. juni og tursejlads på Lillebælt med Mira 3 den 4. juni. Turen starter i Middelfart Gammel Havn.

10. Den 19. juni er der tur til Cirkusrevyen…der er stadig et par ledige pladser.

11. I juni skal vi til Showcase på Fredericia Teater. Datoen er endnu ikke fastlagt, men det er altid en stor fornøjelse at se Musicalakademiets årsafslutning.

12. I juli skal vi til Sønderborg Sommer Revy den 13. juli. Det er til en eftermiddagsforestilling med stor frokostbuffet først. Der er enkelte pladser endnu tilmeldingsfrist forlænget til 1.april.

13. Efter sommeren starter vi den 4. august med en tur til Rosenfestivalen i Bogense.

14. Resten af efterårets program er endnu ikke færdigt, men I september har vi højskoleopholdet som tidligere omtalt, vi skal på bryggeri og også på hjortetur ved Hindsgavl.

I oktober laver vi i samarbejde med GF igen glatførekurser og vi har programsat et foredrag den 21. oktober med emnet ”Tre søskende udsendt af Læger uden Grænser”. I november har vi foredrag med titlen ”Søn af fjenden”. Et foredrag om at vokse op efter krigen med en far, der var tysk soldat og en mor, der var sønderjyde. Vi arrangerer også en juletur til ”Den gamle by i Århus” og Middelfart byder på en juletur til Krusmølle.

Jeg vil endnu engang opfordre til, at man tilmelder sig online i vores tilmeldingssystem, det letter i den grad arbejdet for vores frivillige. Man kan selvfølgelig fortsat ringe og tilmelde sig til den kontaktperson, der er anført ved arrangementet, men husk det er frivillige (og ikke et kontor med kontortid) der tager imod tilmeldingerne – og husk at have medlemsnummer klar på alle der skal tilmeldes – det kræves i vores system. ”Ikke medlemmer” skal vi have navn og adresse på.

Sidst opdateret 02.09.2019