Rejser og ture

Udflugt til det sydlige Skåne

Den årlige udflugt for ældre borgere i Vellinge og Dragør

Tilmeldingsfrist 30.04.2020 kl. 20.00
Tilmeld

Lokalafdeling

Dragør

Hvem

For alle

Pris medlemmer

225 kr.

Pris ikke medlemmer

225 kr.

Hvornår

11.06.2020 kl.08.30-17.00

Mødested

Wiedergården

Beskrivelse

Vi køre fra Wiedergården kl. 08.30 for, at møde vore svenske venner i Høllviken kl. 09.30. Herefter køre vi østerud mod Trelleborg, som er den sydligste by i Sverige. Vi passerer Karl den XII:s monument ved Stavstens udde. Turen går gennem de centrale dele af Trelleborg hvor vi stopper ved nogle af monumenterne. Herefter fortsætter vi østpå mod Andersløv og gennem Nile Holgersens hjemegn. Efter et ophold ved Tullstorps Kirke og dens runesten går turen til Smygehus Havsbad, hvor vi skal spise frokost. Efter frokost køre vi videre forbi Smygehuk, som er Sveriges sydligste punkt. Vi kommer også forbi kalkovnene i ØstreTorp og bystenen i Store Isie. Via det smukke bakkelandskab kommer vi frem til Fru Astad i Ullahill, hvor vi skal drikke eftermiddagskaffen. 


Når klokken nærmer sig 16 stiger vi på bussen og begiver os mod Dragør. Vi forventer at være tilbage i Dragør ca. kl. 17. 


Det er Bestyrelsen for Ljungens Seniorer, der har udarbejdet programmet for dette års fællesudflugt for pensionisterne i Velling og Dragør. 


Der en øl eller et glas vin til maden med i prisen. Derefter er det for egen regning. Jeg går ud fra at der kun kan betales med Visakort.


Da vi jo skal til Sverige, og da der formentlig stadigvæk er grænsekontrol, så skal I huske at medbringe jeres pas, og det skal være gyldigt. 


Billetterne sælges vis vores Bookingsystem eller i Informationen på Wiedergården fra mandag den 13. januar 2020 og frem til torsdag den 30. april 2020. 


Der er plads til 60 deltagere.


Hilsen Ole Morten Landsmann


Mobil 23250013