It

Åben datacafe i Stenlille

Vi starter med 10 min. undervisning, derefter kan vi prøve at løse de problemer du kan have, kom og lad os se om vi kan hjælpe dig, ofte er det bare nogle småting der kan drille, ting der skal opdateres og lignende. Du kan finde forårets program på vores hjemmeside.

Lokalafdeling

Dianalund-Stenlille

Hvem

For alle

Pris medlemmer

10 kr., husk kop til kaffe

Pris ikke medlemmer

10 kr.

Hvornår

Alle uger
Mandag kl. 09:30 - 12:00

Tilmelding

Tilmelding ikke nødvendig;

Mødested

Kulturhuset Hovedgaden 37,4295 Stenlille

Beskrivelse

Åben datacafe


I Kulturhuset retter vi os efter de Corona regler regeringen melder ud med, og vi kan ikke starte før nogle af restiktionerne bliver ophævet. Du kan ringe til Lisbet på 53261942 og få nærmere besked


Ud over undervisning, vil vi altid prøve at løse de problemer du kan have, kom og lad os se om vi kan hjælpe dig, ofte er det bare nogle småting der kan drille, ting der skal opdateres og lignende. Der vil være min. 3 frivillige data kyndige til at hjælp dig.


Vi har både PCér og IPad du kan låne, men du er meget velkommen til at medbringe din egen bærebar PC,  Mac. eller tablet. 


Hvis du ikke har mulighed for at komme til datacafeen vil vi gerne komme til dig, ring til Lisbet Chemnitz og aftal nærmere  - tlf 53 26 19 42, eller send en mail  chemnitzlisbet@gmail.com


Hver mandag vil der også være undervisning i forskellige emner.


Klik på nedenstående for at få forårsplanen


 https://aeldresagen.kontainer.com/cdn/2SNKxX/forarsplan-2021.docx