Spil bridge i Ældre Sagen Bornholm

At spille bridge kan bidrage til velvære og være en god måde at stresse af på – og det vigtigste er, at vi hygger os sammen.

Bridge ved Ældre Sagen Bornholm

AFLYST
Bridge i Ældre Sagen Bornholm er aflyst indtil videre.

Kære bridgespillere og begyndere.

Det er tidligere blevet udmeldt at bridge ikke ville starte ved januar 2021's begyndelse. Efter de seneste udmeldinger vil corona-begrænsningerne forsætte mindst til udgangen af februar 2021.

Da vi i alle tilfælde ville slutte sæsonen ved udgangen af marts måned 2021, har vi derfor besluttet, at vi først begynder igen torsdag den 7. oktober 2021, kl. 1330.

 

Vi håber på det tidspunkt at alle corona-problemer er aftaget, samt at I har undgået at blive smittet. Alternativt er kommet godt igennem en smitte uden efterfølgende mén. 

Skulle I have lyst til privat med en afgrænset gruppe at spille bridge i denne periode, har I mulighed for at låne kort og meldekasser ved henvendelse til Steen Thomsen.

Samtidig vil vi ønske jer en god jul og et godt nytår.

De bedste hilsener Knud Erik Thomsen og Steen Thomsen.

Det er ingen betingelse, at man kender spillet i forvejen. Man kan møde op helt uden forudsætninger, og i løbet af tre-fire måneder har man normalt tilegnet sig et godt indtryk af, hvad spillet indebærer. Der lægges vægt på, at det skal være hyggeligt, og der skal også være tid til snakke sammen.

For at deltage skal man være medlem af Ældre Sagen. Kontingentet indebærer også optagelse i Bornholms Folkehøjskoles vennekreds og mulighed for deltagelse i deres arrangementer.

Pris:

300,00 kr. for seks måneder.

Sted:

Bornholms Højskole, Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby [kort]

Hvornår:

Hver torsdag eftermiddag kl. 1330-1700.

Læs mere på Ældrebridge Bornholms hjemmeside:
www.asbo.dk/bridge (åbner i nyt vindue)

Kontaktperson:

Steen Thomsen
Tlf.: 2757 4148
E-mail: dsmkt@post11.tele.dk

Myndighedernes retningslinjer vedr. coronavirus skal overholdes!


Gå til toppen af siden

Sidst opdateret 08.04.2021